Vampimar Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Wlasnie dzisiaj wyrwalem fajna skosnooka :wink: Zobaczymy jak sie dalej potoczy :smile: A co U Twojej indonezyjki ??? :buttrock: fajna???podziel sie :lalag: a u indonezyjki ok, wczoraj bez smsa sie obylo, ale dzis cos moze napisze :flesje: ale wiesz, szukam innego dziewczecia, ...nieco mlodszego>>>chociazby w moim wieku albo mniej ....jakas 19tka :icon_razz: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Pogadamy telefonicznie bo tu zaraz nas pogonia !!! :lalag: Zagladales na ta strone ze zlotem ??? :wink: :buttrock: Tak sobie przegladalem google aby znalezc cos o zlocie i co znalazlem ???Ano to:http://www.google.com/search?q=birmingham+...=restrict&cad=7 :buttrock: :smile: :icon_razz: Forum rules !!!!! Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No ładnie lovelasy. Tylko Wam 19 w głowach!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No ładnie lovelasy. Tylko Wam 19 w głowach!!! :)no wiesz>>>19 i nie tylko :icon_mrgreen: , dowiedzialabys sie wiecej gdybys u Majkela sie pojawila :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Z tych fotek zapowiada się, że może byc ciekawie!!! Czyli rozpoczyna się 23 (trwa do 2 grudnia??)?? Co do noclegu, to takich luksusów jak u Majkela z pewnością nie bedzie ale zawsze sie cos zorganizuje. W sobotni wieczór jakis wypad na miasteczko :flesje: W niedziele (jak zdrowie dopisze :icon_biggrin: ) mozemy skoczyc do muzeum motoryzacji (darmowe) w Coventry, ewentualnie oceanarium (polecam) bo jest zajebiste. To moja propozycja.Panowie tak jak mówiłem, ustalac tylko kiedy ja jestem otwarty na propozycje :lalag: PS: Po tych fotach sadze ze Lovelasa w tydzien stamtad nie wyciagniemy (i nie z powodu bike'ow) hehe ;) Dobra ja juz koncze temat z kobitkami bo jeszcze ktos pomysli ze sie czepiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Panowie tak jak mówiłem, ustalac tylko kiedy ja jestem otwarty na propozycje :lalag: PS: Po tych fotach sadze ze Lovelasa w tydzien stamtad nie wyciagniemy (i nie z powodu bike'ow) hehe ;) Dobra ja juz koncze temat z kobitkami bo jeszcze ktos pomysli ze sie czepiam :Pmoja propozycja to 24listopada w sobote :crossy: , oczywisssssce jesli temperatura otoczenia bedzie w miare na plusie, coby rece w drodze nie poodpadaly :banghead: , i jak daleko jestes od Birmingham???>>>a co do Ps. to na tydzen zostaje :icon_razz: :wink: ;) <jock> pozdo all :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja jestem jak najbardziej za !!! ;) :crossy: Mozna juz 24 smignac z rana ( umowimy sie z Vampimarem ) i rura na ....... panny ;) ps. ja tez chyba zostane caly tydzien, ogladalem zdjecia w galerii z show i jest na czym oko zawiesic :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Ja jestem jak najbardziej za !!! :D :D Mozna juz 24 smignac z rana ( umowimy sie z Vampimarem ) i rura na ....... panny :icon_twisted: ps. ja tez chyba zostane caly tydzien, ogladalem zdjecia w galerii z show i jest na czym oko zawiesic :Dmoge z wami?????? :cool: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 moge z wami?????? :icon_twisted: :D Yes, yes, yes. :cool: Czekalem kiedy sie odezwiesz w koncu :D Gadalem jeszcze dzis z Dersu ( jest w Southampton ) i tez by sie pisal jako pasazer :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) moge z wami?????? :P :bigrazz: pewnie ze mozesz :crossy: :P :flesje: ps. http://www.bikepics.com/pictures/1075688/http://www.bikepics.com/pictures/1075714/dusza artysty we mnie wstapila :rolleyes: Edytowane 2 Listopada 2007 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myduck Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam kolegow i koleżanki na emigracji.Wlasnie sie zarejestrowalem na tym zacnym forum :-)Widze ze robicie sobie tutaj czasami jakies zloto/wypady...spox a pogoda ostatnio dopisuje i oby jak najdluzej.Fajnie bylo by sobie gdzies czasem smignac bo niestety ale ja bujam sie sam :-(Apropo...zajefajne fotki z waszego ostatniego wypadu :-)Pozdrowienia i szerokiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Witam kolegow i koleżanki na emigracji.Wlasnie sie zarejestrowalem na tym zacnym forum :-)Widze ze robicie sobie tutaj czasami jakies zloto/wypady...spox a pogoda ostatnio dopisuje i oby jak najdluzej.Fajnie bylo by sobie gdzies czasem smignac bo niestety ale ja bujam sie sam :-(Apropo...zajefajne fotki z waszego ostatniego wypadu :-)Pozdrowienia i szerokiej!a powitac szanownego kolege , nastepnego w gronie forumowiczow :biggrin: mysle, ze bedzie okazja kiedys razem :) pojezdzic, wystarcza tylko dobre checi, pogoda i wolny czas :icon_mrgreen: >>>>co do ostatniego to mi brakuje :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ps. http://www.bikepics.com/pictures/1075688/http://www.bikepics.com/pictures/1075714/dusza artysty we mnie wstapila :buttrock: No prosze, prosze ............ milosc dodaje skrzydel :icon_mrgreen: Fajnie zes zrobil to zdjatko jak zjezdzacie z promu :clap: :) A do zdjecia nr. 1 taka uwaga - Twoje moto to 900 a nie 800 jak napisales w tytule :bigrazz: Apropo...zajefajne fotki z waszego ostatniego wypadu :-)Pozdrowienia i szerokiej! Witam serdecznie prawie sasiada :clap: A nasze wypady sa zawsze zajebi *** !!!! :crossy: :flesje: wiec nastepnym razem zapraszamy serdecznie. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No prosze, prosze ............ milosc dodaje skrzydel :buttrock: Fajnie zes zrobil to zdjatko jak zjezdzacie z promu ;) ;) A do zdjecia nr. 1 taka uwaga - Twoje moto to 900 a nie 800 jak napisales w tytule :icon_mrgreen: wiem ze moj to 900tka, ale na bikepics niestety nie maja jeszcze w spisie mojego modelu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 wiem ze moj to 900tka, ale na bikepics niestety nie maja jeszcze w spisie mojego modelu :icon_mrgreen: Oj to wielki blad :biggrin: Twoj sprzet to zajebista maszynka. :clap: Nie wiesz jaka pogode planuja na 24 ??? :wink: Jak budzik sie zdeklarowal, to pewnie we trzy maszyny smigniemy do Bristolu, tam sie spotkamy i dalej juz ........... rura na Show !!!! :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi