Vampimar Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 No i ja sie melduje. Mnie rowież nie oszczędziło.Dobrze, że mialem ze sobą przeciwdeszczówke!!! Ale za to chinko-tajlandki to pierwsza klasa :bigrazz: :flesje: indonezyjka prosze ja Cie :icon_biggrin: , znajomosci ciag dalszy...sie toczy... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 witam wszystkich MotoUkejowcow, widze ze niezla byla imprezka u Majkela :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: teraz zaluje ze nie moglem pojechac, (BTW dzieki za zaproszenie Majkel), mam nadzieje ze next time bedzie mi dane spotkac sie z bracia motocyklowa, (ponad dwa tyg nie odpalalem maszyny) pozadrawiam Budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A widzisz kolego ???Nie tylko Ty masz zalowac !!!!Jeszcze Ci co naobiecywali ze przyjada i co ??? :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 A widzisz kolego ???Nie tylko Ty masz zalowac !!!!Jeszcze Ci co naobiecywali ze przyjada i co ??? :D wlasnie , wlasnie ...tez sie dolaczam do tego stwierdzenia :eek: :eek: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Nie wazne ....Było, mineło ........... :icon_exclaim: Jak na zlosc od wczoraj piekne slonko swieci, temperatura +15 stopni, az sie chce smigac :icon_exclaim: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 A widzisz kolego ???Nie tylko Ty masz zalowac !!!!Jeszcze Ci co naobiecywali ze przyjada i co ??? :icon_mrgreen: Jesli chodzi o mnie to skruszona przyznaję się do winy, Lecz chciałabym się wytlumaczyć. Musialam wczesniej wracać do kraju gdyż mialam zajecia. Wybacz Majk:) Jeszcze bedzie okazja wiec spoko loko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Jesli chodzi o mnie to skruszona przyznaję się do winy, Lecz chciałabym się wytlumaczyć. Musialam wczesniej wracać do kraju gdyż mialam zajecia. Wybacz Majk:) Jeszcze bedzie okazja wiec spoko loko. I co mam z taka malolatka zrobic ???Rece i nogi opadaja .... :banghead: Klapa w dupsko i do mamusi :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Jak na zlosc od wczoraj piekne slonko swieci, temperatura +15 stopni, az sie chce smigac :wink: coz pieknie jest>z rana do pracy , a z pracy juz ciemno i zimno :evil: czekam na weekend >wtedy posmigam :wink: , ps. stelarze zalozylem dzis, jutro sakwy ...i zamowilem pas na zbiornik z USA(dzieki Majki)....to czekam :P :clap: :cool: I co mam z taka malolatka zrobic ???Rece i nogi opadaja .... :eek: Klapa w dupsko i ......i jeszcze raz klapsa w dupsko :P :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 i jeszcze raz klapsa w dupsko :biggrin: ;) A się nam kolega Lovelas rozhuśtał... :wink: hehe <joke> Pogoda mnie w poniedziałekj poprostu rozbawiła...ale nie ma co tu gdybac, i tak było fajnie a Ci co nie byli bedą mieli okazje do poprawy i nastepnym razem dotrzymają słowa co do :crossy: i jeszcze, ten ....no .... ;) Panowie czekam wciaz na fotki!!! Marek zmniejsz te fotki czy jak, bo ja nie wiem czemu tyle MB Ci wyszło. A Ty Michale w chwili przypływu wolnego czasu możesz wysłac mi zdjęcie jak zjezdzaliśmy z promu, dzwieczny bede :wink: A dopucowaliście maszynki już?? Bo ja komin wciąż mam szary zamiast srebrny :D cholera po pracy juz ciemno i nic zrobic nie można... :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Marek zmniejsz te fotki czy jak, bo ja nie wiem czemu tyle MB Ci wyszło. A Ty Michale w chwili przypływu wolnego czasu możesz wysłac mi zdjęcie jak zjezdzaliśmy z promu, dzwieczny bede :P A dopucowaliście maszynki już?? Bo ja komin wciąż mam szary zamiast srebrny :D cholera po pracy juz ciemno i nic zrobic nie można... :P hej Michale tez chcialbym jakas fotka od Ciebie :banghead: a w szczegolnosci zjazd z promu poprosze :P maszynke pucowac zaczalem i jeszzcze nie skonczylem, ale na dobrej drodze jestem :icon_eek: cos wymysle z tymi fotkami >spodziewaj sie wkrotcesee ya :flesje: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 A tu juz sa zdjecia:http://majkelpl.fotosik.pl/albumy/299900.html Prosze bardzo a jakby sie nie otwieralo, to wchodzic przez linka w mojej stopce ( znaczy sie podpisie :icon_rolleyes: )Zaraz dodam te jak przyjechaliscie :icon_mrgreen: http://majkelpl.fotosik.pl/albumy/299900.html A tu juz sa wszystkie zdjatka :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 I co mam z taka malolatka zrobic ???Rece i nogi opadaja .... :buttrock: Klapa w dupsko i do mamusi :icon_mrgreen: Ojojojojoj, ale żeby od razu małolatka?? :) ;) Klapsik okej ale małolatka ? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Ojojojojoj, ale żeby od razu małolatka?? :( :( Klapsik okej ale małolatka ? :icon_mrgreen: No dobra, za malolatke :notworthy: a klapsika ???Why not ??? :icon_razz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No dobra, za malolatke :biggrin: a klapsika ???Why not ??? :icon_mrgreen:oooo, a ktos mnie tu nazywal lovelasem :clap: :buttrock: :flesje: hehe>znaczy sie wiecej :lalag: nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) oooo, a ktos mnie tu nazywal lovelasem :clap: :D :flesje: hehe>znaczy sie wiecej :lalag: nas Wlasnie dzisiaj wyrwalem fajna skosnooka :D Zobaczymy jak sie dalej potoczy :evil: A co U Twojej indonezyjki ??? :banghead: To teraz nastepne spotkanie tu:http://www.motorcycleshow.co.uk/mci2007/whats_on.html Trzeba uruchomic Ruthiego z noclegiem Edytowane 1 Listopada 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi