majkelpl Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 No to juz po zawodach :icon_razz: Ace zaliczona :crossy: motocykle ublookane i wszystko OK :icon_mrgreen: po za .......................... :) pogoda !!!. Jak wracalismy zaczelo lac tak ze do domu wrocilem caly mokry ;) Lacznie ze skarpetkami :lapad: dersu - masz racje, ale mam nadzieje ze wpadniesz do mnie na :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 po za .......................... ;) pogoda !!!. Jak wracalismy zaczelo lac tak ze do domu wrocilem caly mokry ;) Lacznie ze skarpetkami :bigrazz: no to zacznij się przywyczajać :biggrin: , teraz tak tylko będzie. Ja już jeden roczny sezon mam za sobą i powiem że nie było kolorowo ;) . No ale twardym trzeba być a nie pussy :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Wiem, wiem zwlaszcza ze zaliczylismy TA slynna knajpe !!! :P :clap: ( notabene obsluga to sami Polacy :clap: )Warto bylo a dzisiaj 2 godziny czyscilem sprzeta :banghead: Ale to raczej nie na moj sprzet :buttrock: Teraz kupuje jakas mala puszke a Dragus tylko na sloneczne dni :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 wybiera sie ktos dzis do POOLE na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Nie wiem, czy to nie za wczesnie, ale chcialbym w nastepnym rocku w czasie okolo polowa lipca, poczatek sierpnia wybrac sie do PL na jakies 2, 3 tygodnie na motorku :icon_mrgreen: . Milo by bylo gdyby ktos dolaczyl. Moze ma ktos takze takie same plany??? dawajcie znac jak cos :icon_rolleyes: , w kilka osob zawsze razniejpozdr/Mar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Ja bede lecial w tym czasie, a dokladniej w II polowie sierpnia na wesele przyjacioł(30 sierpnia). W planach wyjazd tydzien badz 2 przed ale zahaczyc chcemy Paryz i moze troche Alp wiec droga nie bedzie bezposrednio Anglia-Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 25 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2007 Wiem, wiem zwlaszcza ze zaliczylismy TA slynna knajpe !!! :) :clap: ( notabene obsluga to sami Polacy :icon_mrgreen: )Warto bylo a dzisiaj 2 godziny czyscilem sprzeta :banghead: Ale to raczej nie na moj sprzet :icon_mrgreen: Teraz kupuje jakas mala puszke a Dragus tylko na sloneczne dni :crossy: Majkel ta slynna knajpa to ACE CAFE? Bylam tam na sylwestra, szkoda ze impreza sie skonczyla o 1.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Majkel ta slynna knajpa to ACE CAFE? Bylam tam na sylwestra, szkoda ze impreza sie skonczyla o 1.... Taaaaaaaa ;) W sumie to posiedzielismy dwie godzinki, wypilismy kawke i z powrotem.Policji sie nazjezdzalo jak na jakas demonstracje i ludziska nie chcieli szalec i sie porozjezdzali ps. tak sie zastanawiam ktore to Twoje zdjecie w temacie o Miss i Mister forum ..........numer 5 ??? :) :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Taaaaaaaa :icon_twisted: W sumie to posiedzielismy dwie godzinki, wypilismy kawke i z powrotem.Policji sie nazjezdzalo jak na jakas demonstracje i ludziska nie chcieli szalec i sie porozjezdzalips. tak sie zastanawiam ktore to Twoje zdjecie w temacie o Miss i Mister forum ..........numer 5 ??? :icon_twisted: :icon_twisted: Fajna knajpka. Nie moge mówic za duzo ale ja to napewno nie na zdjęciu numer 4. Piątka to też nie ja . ( ale blisko blisko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ja bede lecial w tym czasie, a dokladniej w II polowie sierpnia na wesele przyjacioł(30 sierpnia). W planach wyjazd tydzien badz 2 przed ale zahaczyc chcemy Paryz i moze troche Alp wiec droga nie bedzie bezposrednio Anglia-Polska. brzmi Ciekawie :buttrock: :icon_mrgreen: , a jak dlugo zamierzasz(cie)jechac?3, 4 dni?moze dluzej?pozdr/Mar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 brzmi Ciekawie :) :) , a jak dlugo zamierzasz(cie)jechac?3, 4 dni?moze dluzej?pozdr/Mar Wiem, wiem:D Ale co do konkretnych informacji to jeszcze chba za wczesnie, narazie jest wizja, sczegolow brak. Ale bedziemy w kontakcie jezeli bedziesz chetny.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Wiem, wiem:D Ale co do konkretnych informacji to jeszcze chba za wczesnie, narazie jest wizja, sczegolow brak. Ale bedziemy w kontakcie jezeli bedziesz chetny.Pozdrawiam! chetny bede, myslalem o wyjezdzie nieco wczesniej....ale plany zawsze mozna zmienic, pozdr/Mar :bigrazz: :wink: a zaglada ktos moze w dniu jutrzejszym na West Country Bike Festival do Newton Abbot??? :P :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 chetny bede, myslalem o wyjezdzie nieco wczesniej....ale plany zawsze mozna zmienic, pozdr/Mar :icon_mrgreen: :clap: a zaglada ktos moze w dniu jutrzejszym na West Country Bike Festival do Newton Abbot??? :evil: :icon_mrgreen: kurczę zapomniałem o tym zlocie :wink:, no ale i tak idę dzis do pracy na 2pm więc lipa. Ale jak możesz zapodaj jakieś fotki. Pozdro1000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 kurczę zapomniałem o tym zlocie ;), no ale i tak idę dzis do pracy na 2pm więc lipa. Ale jak możesz zapodaj jakieś fotki. Pozdro1000Wlasnie sie zbieram, aparat w kieszeni,motocykl wyszykowany ...... :crossy: , a wieczorkiem :icon_mrgreen: to dodaje link, nie wiem czy zachula..narazie 14 zdjec, mam 40 /....... http://www.bikepics.com/members/vampimar/p1/ , jak nie dziala to dajcie znac,....ufff, wrocil Ci ja z :icon_mrgreen: *100 i tekila *kilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) http://www.bikepics.com/members/vampimar/p1/ Edytowane 1 Października 2007 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi