majkelpl Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 (edytowane) gg nie uzywam, mam tylko Skypa.Niesze potwierdzac, bo chata stoi otwarta dla chetnych :icon_evil: Kto sie zdeklaruje to przybedzie. Mozecie jechac motorami, puszkami lub dotrzec innym srodkiem lokomocji a ja was z promu odbiore :bigrazz: ps. zrobilem edycjie posta z datami i zmiana jest na 21 pazdziernika, sorrki Edytowane 20 Września 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 20 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 gg nie uzywam, mam tylko Skypa.Niesze potwierdzac, bo chata stoi otwarta dla chetnych :notworthy: Kto sie zdeklaruje to przybedzie. Mozecie jechac motorami, puszkami lub dotrzec innym srodkiem lokomocji a ja was z promu odbiore :buttrock: ps. zrobilem edycjie posta z datami i zmiana jest na 21 pazdziernika, sorrki o piernik, :crossy: wrzesien z pazdziernikiem mi sie pomieszal, ale to i tak sie pisze:), pozdr/ :icon_evil: Mar :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Spoko.Dobrze ze nie zapukasz do drzwi 20 wrzesnia. :biggrin: Ale bylo by zdziwko malzowinki :biggrin: A moze by tak w tom niedziele cos ;) Jak na razie pogoda jest piekna i moze taka tez bedzie w niedziele ??? :biggrin: Mamy do zaliczenia Muzeum Motocykli gdzies w Forest Park, wiec ................ :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Majkel to kiedy ta chata otwarta? :) jestemw londku w pazdziernku na kilka dni i zapewne bede troche sie nudzic. Jakas imprezka to chetnie sie podłacze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Tak jak pisalem, ale powtorze 21-29 pazdziernikSpoko, wpadaj :) Zabieraj te dwie lale co Ci pchaja sprzeta i .......... ( tu brak odpowiedniej emotikonki :lalag: ) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Łee to za*eb...cie. Akurat wtedy mam wolny czas :) zgadamy się jakby co! A lale nie zapracowały sobie na bilet do Londka , za to wezme kuzynki :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Mniam .............. kuzyneczki :bigrazz: Ale abys nie byla zazdrosna ...... najpierw Ty a potem kuzyneczki ............. albo wszystkie razem ???Sam juz nie wiem :flesje: " Nasza cywilizacja wali sie w gruzy a mi tylko cycki w glowie" :bigrazz: Edytowane 21 Września 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Oj, Michaś :) Tobie faktycznie tylko cycki w głowie i nowe, młodziutkie mięsko :icon_mrgreen: Pięknie, kurde pięknie... Zonka nogi z domku, a Ty już figlujesz i ludzi zwołujesz? :icon_mrgreen: Pozdro z W-wy, Wielki Brat wszystko widzi :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Mniam .............. kuzyneczki :icon_eek: Ale abys nie byla zazdrosna ...... najpierw Ty a potem kuzyneczki ............. albo wszystkie razem ???Sam juz nie wiem :) " Nasza cywilizacja wali sie w gruzy a mi tylko cycki w glowie" :icon_mrgreen: hehehe oj majkel Z mojej strony Nie licz nic prócz wspolnego :flesje: Nie chce dawac swojemu zbyt duzych powodów do zazdrości :) . Kuzynki moze bedą mialy ochote na dobra zabawe :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) Pięknie, kurde pięknie... Zonka nogi z domku, a Ty już figlujesz i ludzi zwołujesz? :icon_mrgreen: Pozdro z W-wy, A co mam robic :icon_mrgreen: Kota nie ma to myszy harcuja .......... czy jakos tak to bylo :banghead: Tobie faktycznie tylko cycki w głowie i nowe, młodziutkie mięsko :flesje: Zaprawde, wlasciwe slowa z ust Twoich płyna :) :icon_eek: Nie chce dawac swojemu zbyt duzych powodów do zazdrości :biggrin: . Zbyt duzych to nie, spoko, spoko :D Kuzynki moze bedą mialy ochote na dobra zabawe :) Jak One sa Londynianki to pewnie i wesole zycie prowadza, wiec ............ ;) :clap: A moze by tak w tom niedziele cos :crossy: Jak na razie pogoda jest piekna i moze taka tez bedzie w niedziele ??? :flesje: Mamy do zaliczenia Muzeum Motocykli gdzies w Forest Park, wiec ................ :buttrock: I dzisiaj sobie troszku posmigalem :crossy: Pogoda zapowiada sie raczej bezdeszcowa, wiec ............ smigamy ??? :buttrock: Edytowane 21 Września 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 o jak dziewczeta na spotkaniu beda to ja sie potwierdzam podwojnie:))a nawet potrojnie:):flesje::) Cytat(majkelpl @ 21 wrzesień 2007 - 11:23) * A moze by tak w tom niedziele cos crossy.gifJak na razie pogoda jest piekna i moze taka tez bedzie w niedziele ??? notworthy.gifMamy do zaliczenia Muzeum Motocykli gdzies w Forest Park, wiec ................ buttrock.gif no jak kaca bym nie mial po sobocie to mozliwe ze bym dotarl jakos, dam znac w niedziele z rana:)pozdr/Mar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 (edytowane) W cholerę weekendów przed nami.Będzie grill i będzie :wink: Pozdrawiam. :evil: To moze i kolega dersu dolaczy do grona chetnych na spotkanie ??? :smile: :banghead: Edytowane 21 Września 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 Jutro robimy jakis wypad, ja bede kolo 12 juz na main landzie i mozemy sie jakos spotkac.Jeszcze nie wiadomo gdzie pojedziemy, moze Ace moze New Forest Park .........Ja jutro wasko z czasem o 20 juz musze byc na wyspie, wiec raczej blizszy wypad :wink: Podaje telefon do siebie: 07871098295 Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 Jutro robimy jakis wypad, ja bede kolo 12 juz na main landzie i mozemy sie jakos spotkac.Jeszcze nie wiadomo gdzie pojedziemy, moze Ace moze New Forest Park .........Ja jutro wasko z czasem o 20 juz musze byc na wyspie, wiec raczej blizszy wypad :icon_razz: Podaje telefon do siebie: 07871098295ja niestety nie dopisze dzis, po wczorajszym:flesje: :biggrin: milego wypadu zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 To moze i kolega dersu dolaczy do grona chetnych na spotkanie ??? :banghead: :banghead:Do 21 Pazdziernika to spotkamy się w Soutch,będzie okazja porozmawiać.Chyba że coś przeoczyłem. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi