Skocz do zawartości

United Kingdom czyli Angielskie przy piwie

ciarah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Sylwester napisał:

nie ma problemu, tylko zaznaczam że miejscówki to dwie kanapy lub podłoga. No chyba że będzie jakaś niewiasta to odstąpię pół swojego łóżka :icon_mrgreen:

ja tez poprosze o jedno miejsce - na podlodze :icon_mrgreen:

Dlugo nie zagladalem na forum, bo w polsce jestem na urlopie... no... w sumie to juz po urlopie :biggrin: , ale zostal mi jeden dzien i bede walczyl do konca :crossy: ;)

I kurcze pieczone, psia kostka, motyla noga... bardzo mnie zaskoczyliscie tym festiwalem w PAIGNTON! I wishbone ash bedzie gral!!! jeju!!!!!!!

Paignton to przeciez *prawie* moja miescina, bo to tuż obok mojego Torquay, a oba miasteczka to jak syjamskie blizniaki.

Najlepsze w tym wszystkim jest to, ze akurat na poczatek maja mam zaplanowana przeprowadzke do Bournemouth(ew. Poole). A jeszcze lepsze jest to, ze z poczatkiem maja konczy mi sie umowa na mieszkanie wiec chocbym chcial to nie bede mogl nikogo z was przenocowac(o sobie nie wspominajac)...

Tak czy siak ja na pewno bede!!! ;)

PS.:

Budzik ty z Bournemouth jestes znasz jakies fajne agencje mieszkaniowe? Bo do konca kwietnia musze jakas chalupe sobie znalezc. z góry dzieki :)

Z tego co zdazylem skumac :buttrock: to u Ciebie nocuja 3 sztuki ( budzik, ja + 1 osoba ).

A pewnie przyjedzie wiecej chlopaków z forum i beda koczowac w namiotach :biggrin:

meduzzzz napisał:

Budzik ty z Bournemouth jestes znasz jakies fajne agencje mieszkaniowe?

Czy abys nie pomylił sie ???

Chodzilo Ci o agencje ..... mieszkaniowa ??? :icon_mrgreen:

Bo jak piszesz ze fajne, to raczej nie mieszkaniowe :lalag:

ISRA: 27062
SREU: 614

Cytat

Czy abys nie pomylił sie ???

Chodzilo Ci o agencje ..... mieszkaniowa ??? :icon_mrgreen:

Bo jak piszesz ze fajne, to raczej nie mieszkaniowe :biggrin:

hehe :lalag: no bo ja tutaj szyfrem pisze... :P

spoko - w google maps juz zlokalizowalem polozenie tzw. "estate agents". Po prostu wybiore sie w tourne po bournemouth, od agencji do agencji :buttrock: .

Co do samego przyjazdu do Paignton to warto przy okazji pojechac do Brixham w miejsce zwane Berry Head (ladny widoczek). Jadac do Plymouth moznaby ominac główna trase i uderzyc przez Kingswear(prom), Dartmouth(zamek), Tellcross(czy jakos tak) i Kingsbrigde. "Krajobrazowo" mozna dojechac do Plymouth.

Edytowane przez meduzzzz

Ja mam wlasnie zamiar tak "krajobrazowo" jechac.

Od Dorchester z A 35 zjechac na dół na A 3052 i dojechac nia do Exeter.

Potem w doł A379 do Paignton. Nie wiem jakie po droge sa atrakcje :evil:

W Bournemouth moze wezmiemy budzika i juz w trzech bedziemy jechac. Pisze moze bo w piatek biore wolne i juz z rana wyruszamy z I.O.W :) :crossy:

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

Czesc rajdowcy. Sorki ze troche odbiegne od tematu waszego spotkania i znow spytam o szkocje. Otoz dzis sie dowiedzialem ze dostane holidaya tylko na pierwszy tydzien tj 23-25maj natomiast 29-> nie dostane. W zwiazku z tym moge z wami jechac i zmywac sie w poniedzialek rano bo we wtorek do pracy. Dlatego pytam czy bylby ktos chetny zeby ze mna w poniedzialek wracac ze szkocji? Bo jezeli nie to chyba sie nie zdecyduje na tak dluga droge powrotna w samotnosci...

Czesc rajdowcy. Sorki ze troche odbiegne od tematu waszego spotkania i znow spytam o szkocje. Otoz dzis sie dowiedzialem ze dostane holidaya tylko na pierwszy tydzien tj 23-25maj natomiast 29-> nie dostane. W zwiazku z tym moge z wami jechac i zmywac sie w poniedzialek rano bo we wtorek do pracy. Dlatego pytam czy bylby ktos chetny zeby ze mna w poniedzialek wracac ze szkocji? Bo jezeli nie to chyba sie nie zdecyduje na tak dluga droge powrotna w samotnosci...

Palooch napisał:
Dlatego pytam czy bylby ktos chetny zeby ze mna w poniedzialek wracac ze szkocji? Bo jezeli nie to chyba sie nie zdecyduje na tak dluga droge powrotna w samotnosci...

Palooch, znamy sie b.krotko, ale czy ty aby nie przesadzasz troche z ta samotnoscia :D i trudami tej podrozy powrotnej po angielskich autostradach na motocyklu :biggrin: i to pod koniec maja :biggrin: :biggrin: :smile: :smile: Nawet gdy bys mial trafic zla pogode...........

PER ASPERA AD ASTRA :smile: , no ale skoro Cie to przerasta :smile: Nie poddawaj sie Chlopaku :smile:

Pozdrowionka, MB

z początkiem lipca jadę 2oo do PL na 18 dni, dokładnie do grodu Kraka, jedzie może ktoś w tym terminie. Wiadomo że w towarzystwie raźniej wiec może akurat ktoś się przyłączy :banghead:

Ps. co do zlotu to załatwiłem sobie wolne na piatek,sobotę ale w niedzielę prawdopodbnie będe musiał iśc na nocną zmianę do pracy czyli na 8.30pm. Piszę prawdopodobnie bo jeszcze staram się załawic wolne :banghead:

Edytowane przez Sylwester

pszczola35 napisał:

Hej, koledzy :icon_biggrin:

Znowu Was troszkę śledzę, hm....widzę, że szykuje się ładny wyjazd do Szkocji , w maju? O kurcze, to szkoda, że mnie tam nie będzie...Być może podeślę wam "dlabla tasmańskiego", który obecnie przebywa w Live.Może w końcu przeczyta to na forum, i dołączy do waszego, szanownego grona :icon_biggrin:

Hm...co do dzieci i żon, ich braku, czy też posiadania, wszystko może być względne Michaś. Też jestem żoną i matką,i też uwielbiam moto, jak również mam...propozycję moto wyjazdową do UK (hm...termin do ustalenia z zainteresowanym). O ile Grzechu się nie wycofa :icon_razz:

pozdróweczka z W-wy. Aga

[/quot

Faktycznie szkoda....Ja jestem w Polsce 18-20 maja na zlocie organizowanym przez Amazons kolo Warszawy..Aga do nas bedziesz miala blisko!! Rusty

szczegoly www.amazons.pl

PS.:

Budzik ty z Bournemouth jestes znasz jakies fajne agencje mieszkaniowe? Bo do konca kwietnia musze jakas chalupe sobie znalezc. z góry dzieki :icon_mrgreen:

meduzzz

nie chcac zasmiecac forum wyslalem Ci wiadomosc prywatna tydzien temu na w/w temat,

budzik napisał:

PS.:

Budzik ty z Bournemouth jestes znasz jakies fajne agencje mieszkaniowe? Bo do konca kwietnia musze jakas chalupe sobie znalezc. z góry dzieki :notworthy:

meduzzz

nie chcac zasmiecac forum wyslalem Ci wiadomosc prywatna tydzien temu na w/w temat,

Otrzymalem wiadomosc:) wielkie dzieki:)

Nawet ci odpisalem... Nic nie dostales? sprawdz skrzynke...

budzik napisał:

PS.:

Budzik ty z Bournemouth jestes znasz jakies fajne agencje mieszkaniowe? Bo do konca kwietnia musze jakas chalupe sobie znalezc. z góry dzieki :banghead:

meduzzz

Otrzymalem wiadomosc:) wielkie dzieki:)

Nawet ci odpisalem... Nic nie dostales? sprawdz skrzynke...