rudee Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 imprezka niczego sobie akurat na weeknda .... mysle ze to trzeba rozpropagowac:)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 na początku maja organizowana jest bardzo fajna imprezka w Paignton, Devon. Więcej info na : http://www.bmad.co.uk/index.php Ps. Mój Ace zaliczył dzisiaj na klatę bażanta :icon_mrgreen: , czego efektem jest połamana owiewka i mój zły humor. Nowe moto, żadnej ryski a tu taka niespodzianka. Uważajcie na bocznych drogach bo jak widac wszędzie czyha na nas niebezpieczeństwo :). Z drugiej strony nie sądziłem że kiedykolwiek będę wyciągał pióra z owiewki motocykla :lalag:Ale zalamka! Ledwo co sie chwaliles nowa maszna a tu takie cos. Śmierc wszystkim bazantom!!! Wspolczuje ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 na początku maja organizowana jest bardzo fajna imprezka w Paignton, Devon. Więcej info na : http://www.bmad.co.uk/index.php Strona sie wyswietla, ale czy to jest dla wszystkich sprzetów imprezka ?Bo sie nie moge doczytac :banghead: I kolejne, jakze wazne zapytanie, to jest trzydniówka, wiec ....... nocleg u Ciebie ??? :) :crossy: :wink: I tez w tym samym czasie, bo 6 maja jest u mnie, na I.O.W. zlot brtytyjskich klasyków i tez bedzie w ch*** ludzi i sprzetów. :biggrin: Wiec podejmujemy decyzje gdzie sie spotykamy i wybieramy i szykujemy kasiore :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Do Paignton od mojego miejsca zamieszkania jest 50 kilosów, imprezka z tego co wiem dla wszystkich 2oo. Co do noclegu to mogę załatwic dla 2-3 osób w domu w którym mieszkam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 moze pod namiot smigniemy coby za daleko od centrum rozrywki sie nie oddalac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 chetnie sie dolacze na jakis wypadzik takze sledze co wyjdzie z planow pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 A ja zalatwilem sobie szkocje wiec nie bede juz zonki zostawial na weekend 2 tygodnie wczesniej. Bawcie sie dobrze i robcie duuuzo zdjec! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 siemasz palooch co do wyjazdu do polski byłbys ewentualnie zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Do Paignton od mojego miejsca zamieszkania jest 50 kilosów, imprezka z tego co wiem dla wszystkich 2oo. Co do noclegu to mogę załatwic dla 2-3 osób w domu w którym mieszkam. Jak tak to pewnikiem bym smignal z kolega z I.O.W.Budzik go poznal a moze i On tez pojedzie :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 (edytowane) Jak tak to pewnikiem bym smignal z kolega z I.O.W.Budzik go poznal a moze i On tez pojedzie :( To poprosze mnie tez zabrac na ta wycieczke Paignton, chetnie przetestuje ekwipunek przed Szkocja(namiot, gary.... itp) :) Jedynie obowiazki sluzbowe moga mnie w ostatniej chwili zatrzymac :( NB. Szkocka wycieczke jest juz z grubsza zaplanowana. Konsultuje jeszcze detale postojow, miejsc noclegow, tras widokowych z zaprzyjaznionymi angielskimi motocyklistami, i za niedlugi czas czyli jeszcze przed Wielkanoca podam szczegoly/plany wycieczki. Narazie moge powiedziec tylko, ze skupimy sie na WEST HIGHLANDS + ISLE OF SKYE i dalej na wschod niz do INVERNESS nie dotrzemy napewno. Narazie moge powiedziec, ze pierwszy camping jest planowany w GRIZEDALE FOREST PARK, na 23rd of May'07, z kad nastepnego dnia rano po wieczorku zapoznawczym :crossy: ruszymy dalej do HIGHLANDS......... :crossy: Termin i czas calej wyprawy jest powszechnie znany :P i nie oczekuje na pytania w tej kwestii :smile: Pozdrawiam serdecznie, Marcin Edytowane 18 Marca 2007 przez ciarah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Jak tak to pewnikiem bym smignal z kolega z I.O.W.Budzik go poznal a moze i On tez pojedzie :crossy: oczywiscie < Majkel , ja sie pisze na kazdy ciekawy wyjazd, :D :buttrock: No ale wyjazd do szkocji jest dla mnie priorytetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) no to widzę że ekipa się zbiera :banghead:. Ja jestem za przetestowaniem namiotów i śpiworów :biggrin:, okolica jest naprawdę warta uwagi więc będzie można trochę pozwiedzac. Chętnie zajmę się wyszukaniem miejsc wartych uwagi, wiem że mają tam zoo,kilka zamków i chyba park wodny ale to jeszcze posprawdzam :) Można też omówic na żywca wyprawę do Szkocji :biggrin: Edytowane 19 Marca 2007 przez Sylwester Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Kurde, Panowie bez przesady z tym zwiedzaniem bo ta impra ma trwac trzy dni od piatku do niedzieli i nie bedzie czasu na zwiedzanie czegos innego. Chyba ze bedzie nudno to wtedy zdamy sie na Twój plan.Jak sie spotkamy w piatek, od razu wieczorek integracyjny a potem to juz do niedzieli rozrywki :icon_razz: :P Tak wiec Sylwester, przyklepuj miejscówki dla mnie + 1 :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Kurde, Panowie bez przesady z tym zwiedzaniem bo ta impra ma trwac trzy dni od piatku do niedzieli i nie bedzie czasu na zwiedzanie czegos innego. Chyba ze bedzie nudno to wtedy zdamy sie na Twój plan.Jak sie spotkamy w piatek, od razu wieczorek integracyjny a potem to juz do niedzieli rozrywki :icon_evil: :icon_razz: Tak wiec Sylwester, przyklepuj miejscówki dla mnie + 1 :) nie ma problemu, tylko zaznaczam że miejscówki to dwie kanapy lub podłoga. No chyba że będzie jakaś niewiasta to odstąpię pół swojego łóżka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Sylwek, nie wazne gdzie sie spi, wazne u kogo :icon_mrgreen: :lapad: i aby klimat był :flesje: Mam zamiar przybyc na 3 dni i miec fajny weekend :wink: w doborowym towarzystwie.A niewiasty wyrwiemy juz na imprezce :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi