meduzzzz Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Killervirago & Sylwester - nie robcie smietnika z tematu, od takich rzeczy macie privy i gg... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 26 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 (edytowane) Killervirago & Sylwester - nie robcie smietnika z tematu, od takich rzeczy macie privy i gg... :banghead: To jest nasze angielskie przy piwie :evil: i smietnika zadnego tu nie ma, albo jest jak chcemy :icon_biggrin: , koniec kropka :smile: Niech sie temat rozwija :flesje: A swoja droga smietnika prosze nie robic :icon_evil: Tak jest, dobrze meduzzzzzzzzzzzzzz, ze porzadku pilnujesz :smile: Edytowane 27 Lutego 2007 przez ciarah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Killervirago & Sylwester - nie robcie smietnika z tematu, od takich rzeczy macie privy i gg... :D spokojnie, co się ciskasz, jest przy piwie więc można o wszystkim, to że dwa nasze posty były "mało treściwe" to nie znaczy że już się śmietnik robi i reszta będzie taka sama:banghead: . Przez twoje zwrócenie uwagi narobił się jeszcze większy bajzel. Okres masz czy co :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A wlasciwie to o co ten krzyk ?Jest to JEDYNY temat dla nas, angoli :icon_mrgreen: i tylko TU mozemy sobie pisac.Dla mnnie, spoko, piszcie co chcecie aby NAM bylo oki doki :biggrin: A tak apro po, to w sobote wyjazd ze mna odpada ( jakikolwiej, jakby byl ) bo tym razem juz musze w domu zostac z dzieciakami. Nanki sie zbiesily i nic z wyjazdów :biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śmigło (Sprint'er eSTeciak;-) Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 hmmm,, Motobajzel 20 czerwca??? to sroda wiec nie bardzo, sprawdz dobrze, Smiglo, - bo jestem pewien ze to Maj 2007 - dokladnie 19-20. 05.2007 sobota - niedziela czyli: w czasie planowanego wyjazdu do szkocji!!!! A OTO LINK : http://www.bmf.co.uk/events07mini/show/index.html oczywiście, że maj...literówka...sorki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Nanki sie zbiesily i nic z wyjazdów :banghead: To co ty tym niankom zrobiles :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 To co ty tym niankom zrobiles :biggrin:ciarah, to moze my pojedziemy do majkela i popilnujemy mu dzieciakow, zeby biedaczek mogl sobie pojezdzic :biggrin: ... bo jeszcze nam odwyknie od jezdzenia heheh :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Chlopaki czy jakies szczegoly obgadaliscie odnosnie szkocji? Czy nadal 20-30 maj jest aktualny? Bo ja musze zonie i córze bilety do polski kupic jak tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Chlopaki czy jakies szczegoly obgadaliscie odnosnie szkocji? Czy nadal 20-30 maj jest aktualny? Bo ja musze zonie i córze bilety do polski kupic jak tak. w sumie to chyba nie dogadalismy, ale mam nadzieje ze termin aktualny, MELDOWAC SIE,kto che jechac na 100% a kto jeszcze nie wie, bo czas ucieka!!! mysle ze koncem marca moglibysmy zrobic "walne zebranie wyjazdowe". :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Ja wlasnie teraz dostalem w rece plan dni wolnych w szkole i wlasnie .................... :banghead: od 25 maja dzieciaki maja wolne w szkole do 5 czerwca, wiec ja do Szkocji NIE jade !!!! :biggrin: :icon_evil:Psia Jego Mac !!!!! :banghead: :evil: Kurna, Panowie nie miejcie dzieci !!!!!............ ani zon :icon_evil: :P Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudee Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 (edytowane) ja bym sie pisal tylko mniej wiecej ile dni i termin.... na zebranie przedwyjazdowe tez bym sie pisal:)))) ... nawet zabiore ze soba pasazerke:) w razie czego piszcie na [email protected] ..lub na forum polishbikers.fora.pl najlepiej ... Edytowane 28 Lutego 2007 przez rudee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 ja też wstępnie się piszę ale jak uda mi się zakupic moto. Bo z tego co widzę nie jest łatwo znależc coś konkretnego :/. Mam nadzieję że do tego momentu już coś się znajdzie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciarah Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Chlopaki czy jakies szczegoly obgadaliscie odnosnie szkocji? Czy nadal 20-30 maj jest aktualny? Bo ja musze zonie i córze bilety do polski kupic jak tak. Wszystko aktualne i zaklepane :wink: sroda 23maja 2007 roku startujemy z okolic Londynu i zbieramy sie po trasie :D w sumie to chyba nie dogadalismy, ale mam nadzieje ze termin aktualny, MELDOWAC SIE,kto che jechac na 100% a kto jeszcze nie wie, bo czas ucieka!!! mysle ze koncem marca moglibysmy zrobic "walne zebranie wyjazdowe". :D Tak jest i trzeba bedzie z wolna formowac choragwie :D ja bym sie pisal tylko mniej wiecej ile dni i termin.... na zebranie przedwyjazdowe tez bym sie pisal:)))) ... nawet zabiore ze soba pasazerke:) w razie czego piszcie na [email protected] ..lub na forum polishbikers.fora.pl najlepiej ... rzuc oczkiem na poczatek watku, a dokladnie tu http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=806112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtczarny Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 tez sie dolaczam do tej przejazdzki anglia-szkocja i z powrotem.dostep do neta mam tylko w weekendy wiec nie bede sie udzielal za duzo,ale postaram siebyc na biezaco byc w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferox Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Siemka panowie witam po przerwie co prawda jeszcze jestem w polsce ale jutro juz bede dosiadał rumaka.NIestety nie mam czasu czytac całego tematu co sie wydarzylo pod moje nieobecność wiec mam prośbe jakby ktos mógł mi streścić jakieś wazne nowinki z ostatnich wydarzeń dzieki wielkie i do zobaczenia mam nadz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi