Gilotyna Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A niech Ci swieci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A moja podróż w stronę Polski północnej zacznie się 4 lipca w nocy, a prom mam o 8 rano. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 A moja podróż w stronę Polski północnej zacznie się 4 lipca w nocy, a prom mam o 8 rano. Pozdrawiam. ooo, pojawilas sie tu ;)jak milo:) :icon_mrgreen: czyli mamy 8 godzin roznicy w naszych przeprawach do PL a :P jak gdzies po drodze zaspie, albo zachacze o jakis pub to mozliwe, ze sie spotkamy ;)pozdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 :icon_mrgreen: To może od razu po zejściu z promu połóż się spać i czekaj, aż przyjadę Cię obudzić... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 :) To może od razu po zejściu z promu połóż się spać i czekaj, aż przyjadę Cię obudzić... :notworthy:powiem szczerze, ze to dobry pomysl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 powiem szczerze, ze to dobry pomysl :D ewentualnie ........... poczekaj na Nia i polozcie sie razem spac :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 ewentualnie ........... poczekaj na Nia i polozcie sie razem spac :biggrin: a ty jak zwykle o jednym :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Budzenie zimną wodą...? Zimnym piwem... ?Pamiętaj nad namiotem wystawić duży transparent, abym Cię nie minęła! :smile: No chociaż może poznam po stojącej obok Twojej lepszej i piękniejszej połowie... :biggrin: ewentualnie ........... poczekaj na Nia i polozcie sie razem spac :crossy: Taaa. Tylko, ze ja jestem wredną i wymagającą kobietą. Namiot mógłby nas nie pomieścić, Marek by osłabł, a trasa rozciągnęłaby się co najmniej na tydzień. Lepiej nie ryzykować. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 male info :nastepna motocyklowa atrakcja w New Forest 5-6 lipcahttp://www.beaulieu.co.uk/common/majorevents.cfm?Event=6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Bossko!Jedziemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 male info :nastepna motocyklowa atrakcja w New Forest 5-6 lipcahttp://www.beaulieu.co.uk/common/majorevents.cfm?Event=6 no tak, zawsze jak mnie nie ma :) Budzenie zimną wodą...? Zimnym piwem... ?Pamiętaj nad namiotem wystawić duży transparent, abym Cię nie minęła! :biggrin: No chociaż może poznam po stojącej obok Twojej lepszej i piękniejszej połowie... :P Taaa. Tylko, ze ja jestem wredną i wymagającą kobietą. Namiot mógłby nas nie pomieścić, Marek by osłabł, a trasa rozciągnęłaby się co najmniej na tydzień. Lepiej nie ryzykować. :icon_eek:o mnie sie nie boj...tak szybko nie slabne :biggrin: no chyba, ze duzo :biggrin: ....tydzien tez mge jechac...czasu Ci u mnie pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) no tak, zawsze jak mnie nie ma :Do mnie sie nie boj...tak szybko nie slabne :banghead: no chyba, ze duzo :cool: ....tydzien tez mge jechac...czasu Ci u mnie pod dostatkiem Tak tez myslalem ze Marecki sam odpowie na tego posta. :( A moze jemu w to graj ??? :banghead: Tak z tydzien dluzej ??? :eek: Poza tym ............ TY wcale nie jestes wredna tylko ............. zla kobieta :) A u Marka namiot chyba duzy :) male info :nastepna motocyklowa atrakcja w New Forest 5-6 lipcahttp://www.beaulieu.co.uk/common/majorevents.cfm?Event=6 Jedziesz na dwa dni czy tylko jeden ???Jak z biletami, bo bedzie w ch*** ludzi i trzeba by kupic on-line aby w kolejce nie stac :P Edytowane 23 Czerwca 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jedziesz na dwa dni czy tylko jeden ???Jak z biletami, bo bedzie w ch*** ludzi i trzeba by kupic on-line aby w kolejce nie stac :icon_mrgreen:jeszcze nie wiem czy na dwa dni,wszytsko mi jedno, dostosuje sie do reszty. w sob o 9rano mam paintball, a pozniej jestem wolny jak "sanki w maju", wiec czekam na okreslenie sie pozostalych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) male info :nastepna motocyklowa atrakcja w New Forest 5-6 lipcahttp://www.beaulieu.co.uk/common/majorevents.cfm?Event=6 No witam wszystkich !!!!Tym razem mysle ze sie spotkamy :) i nie tylko :) Edytowane 23 Czerwca 2008 przez Kazek_dkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Juz niedlugo bukujemy bilety i noclegi ;) Ale z Bashem chyba w tym roku nie przejdzie..... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi