wueska Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 wole wydawac 5zł miesiecznie na pierscienie(które tez moge po azotowac) niz 140zł sezonowo... Tłok pujdzie w dwusiarczek...ale wszystko powoli. Mundy chyba mnie nie kojarzysz:D Hubertbaran jestem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 a gdzie pokrywacie tłoki MoS ?Macie jakies namiary ? Ja tez kiedyś przerobiłem MZke , cała zawieche że prowadziła się bosko i do kolana mozna było schodzić i silnik , tyle że poszedłem na ekonomike. Przy zachowaniu tych samych osiągów paliła mi 3,5-4 litry. A jak sie naprawde wlokłem to wychodziło i 3 litry ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 no to ja bym chetnie tez posłuchał o tym zawieszeniu:D co do mobildenu to juz daje namiary :icon_biggrin: http://www.hipeco.com/rodzaje_powlok.htm# Prosze:D za tłok od MZ krzycza sobie 60zł:icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 dzieki dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi