Limo Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Czy ktos kojarzy te firme? Zastanawiam sie nad zakupem takiej kurtkihttp://moto.allegro.pl/item159611202_nowa_..._ocieplana.htmlMoze ktos uzywa albo ma cos z tej firmy?Pozdro Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ta kurtka występuje w katalogu POLO, jest to seria ROAD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Dzieki Krzychu. To jest bardzo dobra cena, biorac pod uwage ze od razu z protektorami. A ma ktos moze taka? Jak wrazenia? Warto? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 moglem napisac w jednym poscie w sumie... mam z Polo kurtkę też seria Road ale starszy o wiele model, ma podpinke, protektory i jakos daje rade, na ten sezon pewnie kupie cos nowego bo tą co mam kupilem używkę. Za tą kasę to dobra kurtka, moja ma już trochę lat i się trzyma. Niestety nie mogę zlokalizować kurtki którą poszukałeś na allegro w katalogu Polo więc nie wiem ile tam ona kosztuje. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi