lukkasia Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 W sprawie koszulek Z ostatnich postów wyłaniają się takie ilości S lukkasiajędrek342 M zi-gijędrek342kosin L kozakmmm757Tomasz Milewskiqdlaty2004kosin hamir56 XL szopen14mmm757zi.gijędrek342hamir56jan_kalin XXL kaka XXXL powelLkjujik Na razie dokładnie 20 sztuk. Proponuję dopisywać swoje zamówienie i od razu uaktualniać listę. Słuchajcie, nie dam rady dalej tego pilotować - od jutra jestem w trasie, oczywiście na motorku :) dalsze instrukcje wysyłam do hamira56 i kjujika - obiecaliście mi pomóc, więc Was wykorzystam :biggrin: :) jeszcze raz dzięki i do zobaczonkalukkasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 marcysiek 1xXL, 1 x XXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ---ciach---- obiecaliście mi pomóc, więc Was wykorzystam ;)---ciach---Yesssssss :icon_twisted: Dalsze wykorzystywanie ... na PW ;) Muszę być grzeczny bo kjujikowa żona zaczęła czytać forum :icon_mrgreen: Totalna inwigilacja :buttrock: :notworthy: :icon_twisted: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Info wysłane na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) Plik z projektem polecial do wykonawcy - zobaczymy co odpowie - zardzewiałem w Corelu :eek: Aktualizacja listy: S lukkasiajędrek342 M zi-gijędrek342kosin L kozakmmm757Tomasz Milewskiqdlaty2004kosinhamir56 XL szopen14mmm757zi.gijędrek342hamir56jan_kalinmarcysiek XXL kakamarcysiek XXXL powelLkjujik Na razie dokładnie 22 sztuki. :) Proponuję dopisywać swoje zamówienie i od razu uaktualniać listę. :D Edytowane 3 Września 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Plik z projektem polecial do wykonawcy - zobaczymy co odpowie - zardzewiałem w Corelu :smile: Aktualizacja listy: S lukkasiajędrek342 M zi-gijędrek342kosin L kozakmmm757Tomasz Milewskiqdlaty2004kosinhamir56andirutXL szopen14mmm757zi.gijędrek342hamir56jan_kalinmarcysiekandirutXXL kakamarcysiek XXXL powelLkjujik Na razie dokładnie 22 sztuki. :icon_mrgreen: Proponuję dopisywać swoje zamówienie i od razu uaktualniać listę. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Janek a co z Tobą nie chcesz koszulki Aktualizacja listy: Slukkasiajędrek342hamir56 Mzi-gijędrek342kosin Lkozakmmm757Tomasz Milewskiqdlaty2004kosinhamir56andirutXLszopen14mmm757zi.gijędrek342hamir56 - 2sztjan_kalinmarcysiekandirutXXLkakamarcysiek XXXLpowelLkjujik razem 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) ten co bedzie te koszulki zalatwial niech sprawdzi dla przyzwoitosci czy trzymaja wymiar bo zamowilem L a maly chyba nie jestem tak wiec zdaje sie na laska zamawiajacego bo jak sa male to moze trzeba wieksze zamowic np XL Janek a co z Tobą nie chcesz koszulkiAktualizacja listy: Slukkasiajędrek342hamir56 Mzi-gijędrek342kosin Lkozakmmm757Tomasz Milewskiqdlaty2004kosinhamir56andirutXLszopen14mmm757zi.gijędrek342hamir56 - 2sztjan_kalinmarcysiekandirutXXLkakamarcysiek XXXLpowelLkjujik razem 24 TRZEBA DOPISAC JEDNA SZTUKE dla VY rozmiar XL Edytowane 3 Września 2007 przez TOMASZ MILEWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Bardzo mi przykro ale w dniach 14-16 września mam zjazd na studiach i nie będę mogła być z wami w Kletnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Jak dobrze pójdzie, będę miał nowe sprzęgło na Kletno. Już się nie mogę doczekać. :icon_razz: :icon_razz: :icon_biggrin: Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dzięki Bzyku za pamięć o zapracowanym i zmęczonym VY. Bardzo bym chciał taką koszulkę w rozmiarze takim jak Bzyczek zamówił czyli XL. Innymi słowy potwierdzam zamówienie złożone przez kolegę w moim imieniu. Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Bardzo mi przykro ale w dniach 14-16 września mam zjazd na studiach i nie będę mogła być z wami w Kletnie. Pozdrawiam. odchodzi sie od zjazdow tak wiec czekamy na Ciebie i tlumaczen nie przyjmujemy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jeśli można to jedną koszulkę dla grubych czyli XXXL i M dla plecaka. Bardzo mi przykro ale w dniach 14-16 września mam zjazd na studiach i nie będę mogła być z wami w Kletnie. Pozdrawiam.Aiwa słyczałem o bocianach --gratujuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 a jeszcze do listy dopiszcie 4 koszulki dla CBR, BMW, CYKLOTRON I DIESEL pewnie wszystkie XL, nie wiem z kim jada wiec czy dla plecakow tez potrzebne bedana razie niech sa dla nich to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Jeśli można to jedną koszulkę dla grubych czyli XXXL i M dla plecaka.Aiwa słyczałem o bocianach --gratujuję :Do proszę jak się wieść niesie, dzięki, duchowo będę z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi