bobi Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Kiedy jest konkretnie ten zlocik? ja tez bym zamówił jak by cos było...... chodźby te naklejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Chyba odpuścimy teraz temat znaczków, ale przeciez mozna zrobić na otwarcie sezonu 2008r, przedyskutujemy sprawę w Kletnie. Czy macie jakieś sugestie co do programy imprezy. Jw widział bym podobnie jak w kwietniu- w piatek oficalny przyjazd (niektórzy wczesniej), witanie, całowanie, picie, itp w Bikers Choice do oporu- w sobote po wydobrzeniu (ok. 11.00) pieszy spacerek do kopalni uranu, później mały objazd okolicy coby sie pokazać i poryczec troche silnikami, nastepnie jakies posiłki, cóś tam innszego, itp, itd, gadki, szmatki i wspominki, ok. 17.00-17.30 ognisko z kiełbaską (pogadam z Wojtkiem, aby przygotował porcje, ale mozna indywidualnie), w międzyczasie, albo w trakacie wpasujemy koncert muzyki indiańskiej (Pierwoszów załatwia) + ewetualnie mały pokaz artystyczny mojego gościa (jeśli da radę przyjechać). Ponadto pogadam z Wojtkiem coby też załatwił na później jakąś muzę (jak w kwietniu). - w niedzielę po wydobrzeniu oraz indywidualnych planach, rozjazd do domów.Oczywiście bazą całego spotaknia jest Bikers Choice i każdy kto przyjedzie prosze o kontakt ze mną, cześć z Was już zna noclegi, a resztę się pokieruje. Motorki oczywiście pod zamknięciem w Bikers Choice, dla tych, którzy tam nie byli - informacja do knajpy WJEŻDŻA sie motorem.... Formuła spotkanie jest otwarta, ale jest to spotkanie miłośników Virago i proszę miec to na uwadze. Apel do Viragowców, aby inni nas nie zdominowali. Poza tym zupeła dowolnoścc i w dupiemamto, nikt nie będzie nikogo do niczego zmuszał i nakłanieł, no może poza piciem....hahaha...abstynentom wstęp wzbroniony, równiez tym umiarkowanym..... Virago w sercu a pod tylkiem VTX ale to niczego nie zmiena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 w razie czego w sprawie koszulek to dla mnie "L", z góry dziekuję Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen14 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ja się pisze na koszulke, sztuk 1 rozmiar XL. Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Koszulke poprosze chyba L lub XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Właśnie wróciłem z Kletna ze spotkania EKG, ale jestem padnięty....Szlaki na naszą imprezę zostały przetarte, wszystko umówione i zaklepane, W sprawie noclegów wszyscy więdzą co i jak, powoływć się na mnie (to dla tych co przyjeżdżają w czwartek). Poza tym szykuje się parę niespodzianek....oj się będzie działo.... ;) W sprawie koszulek lub czapeczek to pomysł jest przedni, ale pamiętajcie, że znak forum jest zatrzeżony i trzebaby uderzać do Admina gdybyście chceli go wykorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen14 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ale skoro to spotkanie viragowców to może po prostu wykorzystać logo virago. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 ok wiec koszulkiskoro jest kolo 60 osobto moze zrobic te koszulki i juzna miejscu kazdy kupi a rozmiary to juz nie wiemmoze ze 30 szt L30 XL i jakies XXl :icon_mrgreen: jesli o mnie chodzi to poprosze mmm757 2 szt L i XL a co do czwartkujak juz pojade ( bo roznie bywa :bigrazz: ) to wyjazd bedzie kolo 16wiec na miejscu bede 23-24 wieczoremmam nadzieje ze jeszcze tam nie beda spac bo wszystkich pobudzimy :icon_twisted: ale wawa bedzie juz od poludnia to na nas poczekaja :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 W temacie koszulek jestem za wykorzystaniem logo virago, super pomysł. :crossy: Dla nas 2 szt. w rozmiarach M i XL.Kasia dzięki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 witam ja poproszę podkoszulki ;) S, M i XL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 OK dla mnie koszulka rozmiar L szt. 1pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam zacne towarzystwo, wczoraj po miesiącu mordęgi udało mi sie kupić nowy motocykl :D , więc oddaliło sie widmo jazdy do Kletna samochodem :notworthy: Do zobaczenia. Oczywiście prosimy o koszulki : 1 * M, 1* L Z góry dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 dla mnie 1xL i 1xXL dla mnie 1xL i 1xXL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 1 x XL I JUż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dla kjujika niech dbre dusze zszyją dwie XXL :icon_twisted: Albo wcale :bigrazz: Odchodzi się od koszulek w obraźliwych rozmiarach :bigrazz: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi