lukkasia Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 -Śnieżnik niedaleko, ale kto będzie wstanie tam się wdrapać po piątkowym zagajaniu tematów, to jest ponad 1400 m.n.p. to ja się tam nie wdrapię biedna, a nocleg właśnie tam przypisany Ktoś mnie nie lubiiiiii :icon_question:, skoro każe 14000 m w górę się wdrapywać, żeby spokojny sen spłynął przed kolejnym dzionkiem... To ja rezerwuję sobie miejsce na moto, cichutko przytulę się do baku :) widziałam takiego gościa na zlocie w Giżycku VBoyen - chyba miał piękny senbo tak się uśmiechał :) a tak na poważnie (albo i wcale nie) to ile mam m(km) z knajpki do własnego pokoiku , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 a tak na poważnie (albo i wcale nie) to ile mam m(km) z knajpki do własnego pokoiku , hę? Jakieś dwa km ale za to cały czas z górki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 to ja się tam nie wdrapię biedna, a nocleg właśnie tam przypisany Ktoś mnie nie lubiiiiii :), skoro każe 14000 m w górę się wdrapywać, żeby spokojny sen spłynął przed kolejnym dzionkiem... To ja rezerwuję sobie miejsce na moto, cichutko przytulę się do baku :P widziałam takiego gościa na zlocie w Giżycku VBoyen - chyba miał piękny senbo tak się uśmiechał :) a tak na poważnie (albo i wcale nie) to ile mam m(km) z knajpki do własnego pokoiku , hę? Witam, moze i 2 km może i z górki, ale jak z hamirem w kwietniu wracalismy zygzakiem to mnie sie wydawało ze to 10 km. Chyba odpuścimy teraz temat znaczków, ale przeciez mozna zrobić na otwarcie sezonu 2008r, przedyskutujemy sprawę w Kletnie. Czy macie jakieś sugestie co do programy imprezy. Jw widział bym podobnie jak w kwietniu- w piatek oficalny przyjazd (niektórzy wczesniej), witanie, całowanie, picie, itp w Bikers Choice do oporu- w sobote po wydobrzeniu (ok. 11.00) pieszy spacerek do kopalni uranu, później mały objazd okolicy coby sie pokazać i poryczec troche silnikami, nastepnie jakies posiłki, cóś tam innszego, itp, itd, gadki, szmatki i wspominki, ok. 17.00-17.30 ognisko z kiełbaską (pogadam z Wojtkiem, aby przygotował porcje, ale mozna indywidualnie), w międzyczasie, albo w trakacie wpasujemy koncert muzyki indiańskiej (Pierwoszów załatwia) + ewetualnie mały pokaz artystyczny mojego gościa (jeśli da radę przyjechać). Ponadto pogadam z Wojtkiem coby też załatwił na później jakąś muzę (jak w kwietniu). - w niedzielę po wydobrzeniu oraz indywidualnych planach, rozjazd do domów.Oczywiście bazą całego spotaknia jest Bikers Choice i każdy kto przyjedzie prosze o kontakt ze mną, cześć z Was już zna noclegi, a resztę się pokieruje. Motorki oczywiście pod zamknięciem w Bikers Choice, dla tych, którzy tam nie byli - informacja do knajpy WJEŻDŻA sie motorem.... Formuła spotkanie jest otwarta, ale jest to spotkanie miłośników Virago i proszę miec to na uwadze. Apel do Viragowców, aby inni nas nie zdominowali. Poza tym zupeła dowolnoścc i w dupiemamto, nikt nie będzie nikogo do niczego zmuszał i nakłanieł, no może poza piciem....hahaha...abstynentom wstęp wzbroniony, równiez tym umiarkowanym..... Marcyś Gosia twierdzi że plan imprezy bardzo jej pasuje, tylko brak męskiego striptizu, ale co tam najwyzej ja zrobię ;) Reszta moze być. Pozdrawiamy, do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 to ja się tam nie wdrapię biedna, a nocleg właśnie tam przypisany Ktoś mnie nie lubiiiiii :banghead:, skoro każe 14000 m w górę się wdrapywać, żeby spokojny sen spłynął przed kolejnym dzionkiem... To ja rezerwuję sobie miejsce na moto, cichutko przytulę się do baku :icon_razz: widziałam takiego gościa na zlocie w Giżycku VBoyen - chyba miał piękny senbo tak się uśmiechał :bigrazz: a tak na poważnie (albo i wcale nie) to ile mam m(km) z knajpki do własnego pokoiku , hę?Trochę zażartowałem, nocleg w Śniezniku niedaleki i z górki, to góra Śnieżnik ma ponad 1400 m n.p.m. Poza tym w pobliżu noclegu w ośrdoku "Śnieżnik" jest drugie miejsce noclegowe w "Sądejówce" i większośc tam też będzie szła na nocleg..... Witam, moze i 2 km może i z górki, ale jak z hamirem w kwietniu wracalismy zygzakiem to mnie sie wydawało ze to 10 km.Marcyś Gosia twierdzi że plan imprezy bardzo jej pasuje, tylko brak męskiego striptizu, ale co tam najwyzej ja zrobię :buttrock: Reszta moze być. Pozdrawiamy, do zobaczenia.Wojtek, Gosi może ja zrobie striptiz razem z Jankiem, Ty juz pewnie dla niej żadna atrakcja.....hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 ---ciach---P.S.2 Kjujik, pamiętasz o zdjęciu dla mnie?Aaaaleoooosoooochoooosiiiii ????Co mam dla Ciebie zdjąć ? :biggrin: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Marcyś to ja dobiję i zrobimy występ "Chippendales geriatic show" całe szczęście że przy kominku będzie nam cieplej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Aaaaleoooosoooochoooosiiiii ????Co mam dla Ciebie zdjąć ? :wink: Kjujik, Ty Potwórze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Marcyś to ja dobiję i zrobimy występ "Chippendales geriatic show" całe szczęście że przy kominku będzie nam cieplej.Już widzę jak obskakuje was irkaa z aparatem :icon_twisted: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 ja wlasnie na slowacji bylemdzien w dzien :( :) szkoda ze nie bedzie znaczkowjazalatwiam naklejki koszt jednej to ok 3 zlpytalem wczesniej jaki ma byc wzorodp nie bylo wiec sam cos wymysle zwiazanego z virago, kletnem we wrzesniu...hmmmm... sam nie wiem pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 jazalatwiam naklejki koszt jednej to ok 3 zl Super 3M!!! Jak najbardziej jestem za :wink: Ze swojej str mogłabym pomóc załatwić koszulki z nadrukiem za 20-25 zł/szt, albo czapeczki z haftem za około 15 zł/szt. Mam znajomą firmę z Krakowa. Pytanie tylko, czy byliby chętni ????? Z tymi koszulkami jest kilka aleeeee, jak zawsze :icon_mrgreen: Gdybym miała więcej czasu, mogłabym załatwićwszystko sama. Jednak od poniedziałku idę na urlop, dlatego potrzebowałabym pomocy w załatwieniu paru spraw:- potrzebne by było logo w correlu (w najgorszym razie w .jpg) - no i obgadanie sprawy z tym moim Znajomym- hmmm, jest jeszcze kwestia odbioru tych T-shirtów, myślę, że można by było załatwić wysłanie paczki na Bikers Choice na piątek, wtedy ktoś z Nas na pewno tam będzie. - płatność byłaby po powrocie, na moje konto i dalej ja wpłacę pieniążki do firmy. Po pierwsze, czy w ogóle są chętni, a jeśli tak to ile koszulek w sumie by było, no i oczywiścieKto mógłby mi pomóc :icon_mrgreen: Dajcie znać...Do poniedziałku jestem w Bydzi, a potem ruszamy w trasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 no no Kasia pomysl pierwsza klasa :biggrin: ale mysle ze troche czasu maloi kto sie tym zajmnie :flesje: logo, koszulki, ... :crossy: moze na ten rok pozostaniemy przy tych naklejkacha juz na nastepny, beda znaczki i koszulki ale organizator niech decyduje powodzenia na slowacji :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jak cuś to Kjujik melduje się do pomocy przy .cdr :flesje:Mimo iż odchodzi się już od Corel Draw :crossy: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 pomimo że odchodzi się od odchodzenia jestem za i popieram, Kasia mój nr to 603668577 jak potrzeba pomocy to dzwoń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Jak cuś to Kjujik melduje się do pomocy przy .cdr :spam:Mimo iż odchodzi się już od Corel Draw :icon_question: pomimo że odchodzi się od odchodzenia jestem za i popieram, Kasia mój nr to 603668577 jak potrzeba pomocy to dzwoń. Dzięki za Wasze dobre chęci - wiedziałam, że można na Was liczyć :notworthy: Znajomy od koszulek obiecał, że da się je zrobić przez te 2 tygodnie... Naliczyłam 64 osoby, jeśli wszyscy są chętni to potrzebna jest szybka decyzja:- co wybieramy t-shirty czy czapki? - jeśli t-shirty, to trzeba podać ilość i rozmiary (S-XXL),- potem podliczenie całości, wysłanie logo i ewent. dogadanie szczegółów przez mail/telefon Jeśli większość jest za, to podam namiary do Znajomego na PW do Kjujika i Hamira56 i wtedy wszystko dogadamy... pozdr :( Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 jeżeli jest potrzebne jakieś loga na nadruk to może poszykaj w temacie Virago - robiliśmy już naszywkę na rękaw, można dodać miejscowość i datę JA POPROSZĘ XXL - 1 szt. obojętnie co pozdro kaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi