MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 marcys juz wie ze planujemy w czwartek pojechaci podobno wszyscy sa powiadomieni albo ja cos zamotalem :P :) ale mysle ze liste robic czas zaczac :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Jesli ktoś leci przez wrocek i w piątek to proponuję spotkanie o określonej godzinie na wylocie z miasta i grupą najechać Kletno. :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 no wroclaw na pewno nas nie ominieale jeszcze do konca nie wiadomo czy w piatek czy czwartekoczywiscie wczesniej napiszemy by sie dogadac tylko lepiej jak nas odbierzez przed wrockiemi przez niego przeprowadzisz :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 WitamJanek to jak się umawiamy bo my ruszamy z Brzegu koło 13-14 moglibyśmy się spotkać na CPN w Łagiewnikach no i możemy pogadać w Krotoszynie na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Coś słabo się dzieje w tym temacie a zostało tylko 30 dni :banghead: Grupa Północ deklarowała się podjechać wcześniej czyli w czwartek. Ja prawdopodobnie tradycyjnie zajadę w piątek. Dla tych z północy co nie mogą w czwartek proponuję wypad piątkowy ale tak z samego rana czyli np 5.00. Po 8 godzinach jazdy wliczając przerwy będziemy na obiadek w Kletnie. Pytanie do Marcyśka odnośnie noclegu, rezerwujemy sami czy jest to jakoś zorganizowane? Tak jak przy spotkaniu kwietniowym? Deklarowałem się dawno temu na Śnieżnik. Fajnie by było tak z Kozakiem i Kaką w tym samym pokoju.... ciekawe co oni na to? Pozdrawiam,VYNoclegi podobnie jak w kwietniu sa porezerwowane, lista na papierze również juz jest, przeanalizowałem wszystkie Wasze posty, rówbnież te z forum Virago. A ostatnio byłem na małym wypadzie wakacyjnym i nie było czasu wklepać listę na forum. Uczynie to niebawem, po powrocie z Krotoszyna. A tak nawiasem mówiąc to może ktoś z Kletniaków się tam wybiera, oczywiście poza już znanymi mi osobami...?Jęśli tak to dajcie namiary i się spotkamy. Mój tel się nie zmienił: 507 064 670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 może jakieś spotkanko w Mazurowicach i trochę uzgodnień przy żurku? czy gadamy już w krotoszynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 może jakieś spotkanko w Mazurowicach i trochę uzgodnień przy żurku? czy gadamy już w krotoszynie?Chyba Ci chodzi o Mirosławice.....Ale mysle, że pogadamy w Krotoszynie, wszak to już za dwa dni...Mirek namów Hanię na wyjazd,bo mi się moja połówka buntuje, nie chce być jedyną kobietą z naszej ekipy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 będzie naszym rodzynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 mozecie powiedzieć mi cos o tym zlocie w Kletnie? ile nocleg jak trzerba sie wczesniej rezerwowac itd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 mozecie powiedzieć mi cos o tym zlocie w Kletnie? ile nocleg jak trzerba sie wczesniej rezerwowac itd?Informacje o noclegach znajdziesz tu:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...ndpost&p=855891nic się nie zmieniło od kwietnia. Noclegi ja rezerwuję ponieważ zamówiłem je w wym. wyżej miejscach. Jeśli chesz samodzilenie to nie ma sprawy, tylko przekaż mi informację... Mój tel. 507 064 670 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ViragoYama! Nie ma problema. Śpimy tam gdzie ostatnio, jak Marcyś nam zabookuje. Już się nie mogę doczekać odwiedzin w Biker's Choice i spotkania z ludźmi, którzy lubią to co ja hehe. Najgorzej, że znów przyjadę solo, ale trudno może kiedyś w przyszłości da się kogoś namówić. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Nic sie Kozak nie lam bedzie dobrze mam nadzieje ze wyrobie sie z papierkami i juz na swoim pojade na spotkanie z wami.VY aa tyyyy co jak to w czwartek? z cala bada nie pojedziesz nie chce mi sie wierzyc toooo chyba zart z twojej strony no co ty stary ja bez ciebie nie jade!!!!!!!jak wszyscy to wszyscy babcia tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j63 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam. Wreszcie dokopałem się do 4UM. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Jestem z Gorzowa i jadę z Kozakiem. Prośba do Marcyśka jedno spanko dla mnie w Sądejówku. Potwierdzę smsem.Dzięki.p.s. Nie ważne gdzie -ważne z kim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Witam. Wreszcie dokopałem się do 4UM. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Jestem z Gorzowa i jadę z Kozakiem. Prośba do Marcyśka jedno spanko dla mnie w Sądejówku. Potwierdzę smsem.Dzięki.p.s. Nie ważne gdzie -ważne z kim!Dostałem Twojego sms-a, temat załatwiony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Sam juz nie wiem, odchodzę od zlotów ale jak wszyscy to wszyscy tylko szkoda ze nie będzie Azorka w Kletnie, może kjujik będzie ?Zatem proszę o x1 miejsce dla kjujika w sądejówce.Jutro smsem potwierdzę bo dzisiaj już pora nie telefoniczna wielce :lapad: PozdrawiamKjujik Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi