Skocz do zawartości

Spotkanie Viragowców Kletno 2007

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No nie żartuj spotanie forumowe rozpoczynające sezon planowane jest już od jesieni...Planujemy przyjechać już w piątek, wtedy zaczyna się impreza....

No to ładnie dałem ciała. Jak to mogło mi umknąć. Muszę jeszcze skonsultować ten wypad z drugą połową, mam nadzieję, że nas nigdzie nie umówiła. Jeżeli nie będzie lało to chętnie się przejadę w sobotę. Podobnie jak r+z nie będę rezerwował noclegu tylko wpadnę poznać się z Wami.

Może Tomasz Milewski albo Kaka pojechaliby z nami?

Co do pogody to prognoza może się jeszcze zmienić i weekend może być ładny. Bądźmy dobrej myśli :banghead:

Pozdrawiam,

Piotr

No to ładnie dałem ciała. Jak to mogło mi umknąć. Muszę jeszcze skonsultować ten wypad z drugą połową, mam nadzieję, że nas nigdzie nie umówiła. Jeżeli nie będzie lało to chętnie się przejadę w sobotę. Podobnie jak r+z nie będę rezerwował noclegu tylko wpadnę poznać się z Wami.

Co do pogody to prognoza może się jeszcze zmienić i weekend może być ładny. Bądźmy dobrej myśli :biggrin:

Pozdrawiam,

Piotr

Mi tez sie wszystko juz pomieszlo i oczywiscie nic nie wiedzialem o imprezie w Toruniu

jak bedzie tak jak dzis to na pewno bede

mam do torunia tylko 40 kilasow

wiec tez w sobote dopiero dotre, piatek praca

niedziela odpada bo na dorsze sie wybieram

ale jak bedzie sztorm to bedzie dzien dla rodziny

pozdr

Edytowane przez mmm757

Z pierwoszowem wybieramy się niezależnie od pogody, więc mam nadzieję, że kogoś z Viragowców kletnieńskich tam spotkamy. Poza tym wybiera sie tam liczna grupa EKG, może być fajna imprezka. Przemyślcie to jeszcze raz...szykuje troszkę oranżady na poczęstunek...a ona jest taka trochę dziwna, bo nie słodka i nie czerwona, a kopie....

:clap: Witam.To tylko " ;) :clap: strachy na lachy"Ostatnie podrygi tej złej zimy.Juz od piątku prognozy są przyzwoite słońce i kilkanaście stopni ciepełka Kto na Toruń się wybiera :icon_biggrin: :buttrock: :crossy:

Edytowane przez jan kalin

Z pierwoszowem wybieramy się niezależnie od pogody, więc mam nadzieję, że kogoś z Viragowców kletnieńskich tam spotkamy. Poza tym wybiera sie tam liczna grupa EKG, może być fajna imprezka. Przemyślcie to jeszcze raz...szykuje troszkę oranżady na poczęstunek...a ona jest taka trochę dziwna, bo nie słodka i nie czerwona, a kopie....

Ale kusisz marcysiek tą oranżadą i zacnym Towarzystwem. To tak zapytam na wszelki wypadek bo w sprawie Torunia to się nie orientuję za bardzo, czy gdybym zdecydował sie dołączyć do grona spożywających "oranżadę" to czy w okolicy byłoby miejsce na jakiś nocleg? Może się orientujesz?

Póki co na razie podtrzymuję wyjazd sobotni (przy pogodzie sprzyjającej podróżowaniu) bez noclegu ale kto wie jak się sytuacja rozwinie :icon_mrgreen:

Pozdrawiam,

Piotr

Ale kusisz marcysiek tą oranżadą i zacnym Towarzystwem. To tak zapytam na wszelki wypadek bo w sprawie Torunia to się nie orientuję za bardzo, czy gdybym zdecydował sie dołączyć do grona spożywających "oranżadę" to czy w okolicy byłoby miejsce na jakiś nocleg? Może się orientujesz?

Póki co na razie podtrzymuję wyjazd sobotni (przy pogodzie sprzyjającej podróżowaniu) bez noclegu ale kto wie jak się sytuacja rozwinie :icon_mrgreen:

Pozdrawiam,

Piotr

Niestety musiałem zrezygnowac z wypadu do Torunia, muszę jednak tyrać...a tak się nastawiłem...oranzada musi poczekać....

marcysiek no nie zartuj

ale reszta przyjedzie??

z tego co wiem to miejsca noclegowe jeszcze chyba sa

ale w salach czteroosobowych

i jeszcze jedno apropo naszywek

ja chcialem poczekac do kletna

ale jak ktos bedzie w toruniu

to moze zabierze dla mnie naszywke?

dzieki pozdr.

marcysiek i mam nadzieje, ze cos sie stanie w pracy

i jednak przyjedziesz :cool: :rolleyes: :icon_biggrin: do torunia

u mnie juz zaznaczylem, ze w sobote na pewno nie przyjde

Cześć chłopaki! I dziewczyny :lalag:

Już tylko miesiąc do spotkania więc najwyższa pora się ujawnić, bo na pewno się tam zobaczymy...

Nie mam jeszcze prawka kat. A, ani moto, ale wszystko przede mną :smile:

Egzaminy zaczynam 12 kwietnia a zaraz potem planuję zakupy (jeśli zdam:) :)

Jeszcze się waham, ale Waszym zadaniem jest mnie przekonać, że to ma być właśnie VIRAGO - po to wybieram się do Kletna :D

Pozdrowienia z Ziemi Kłodzkiej (śniegu mamy już po kolana) :buttrock:

Aneta

pytanie czysto organizacyjne:

czy kasę za noclegi będziemy musieli wpłacać wcześniej czy na miejscu. Proszęo odpowiedź bo nie wiem czy już odkładać czy jeszcze mogę szaleć?

PS

blackqodiva

ułatwiłaś nam zadanie bo jedziesz do kletna. Pooglądasz sobie sprzęty, przymierzysz się i będziesz wiedziała

Edytowane przez dangel

pytanie czysto organizacyjne:

czy kasę za noclegi będziemy musieli wpłacać wcześniej czy na miejscu. Proszęo odpowiedź bo nie wiem czy już odkładać czy jeszcze mogę szaleć?

PS

blackqodiva

ułatwiłaś nam zadanie bo jedziesz do kletna. Pooglądasz sobie sprzęty, przymierzysz się i będziesz wiedziała

Noclegi każdy będzie regulował indywidualnie na miejscu, a 30 zł na koszty imprezy (obiadokolacja, ognisko, browarek itp.) prawdopodobnie również....Właściciel Bikers Choice nie naciska, więc nie będę się wychylał.....

Cześć chłopaki! I dziewczyny :P

Już tylko miesiąc do spotkania więc najwyższa pora się ujawnić, bo na pewno się tam zobaczymy...

Nie mam jeszcze prawka kat. A, ani moto, ale wszystko przede mną :)

Egzaminy zaczynam 12 kwietnia a zaraz potem planuję zakupy (jeśli zdam:) :(

Jeszcze się waham, ale Waszym zadaniem jest mnie przekonać, że to ma być właśnie VIRAGO - po to wybieram się do Kletna :)

Pozdrowienia z Ziemi Kłodzkiej (śniegu mamy już po kolana) :)

Aneta

Witaj Anetko, jednak się ujawniłaś na forum...pozdrawiam....to z całą pewnością będzie Virago.....

Co do pogody to prognoza może się jeszcze zmienić i weekend może być ładny. Bądźmy dobrej myśli :icon_razz:

Pozdrawiam,

Piotr

A ja mogę z Wami ? :icon_razz:

Też chętnie wpadnę do Torunia w sobotę ( bez noclegu ).