ViragoYama Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 No nie żartuj spotanie forumowe rozpoczynające sezon planowane jest już od jesieni...Planujemy przyjechać już w piątek, wtedy zaczyna się impreza.... No to ładnie dałem ciała. Jak to mogło mi umknąć. Muszę jeszcze skonsultować ten wypad z drugą połową, mam nadzieję, że nas nigdzie nie umówiła. Jeżeli nie będzie lało to chętnie się przejadę w sobotę. Podobnie jak r+z nie będę rezerwował noclegu tylko wpadnę poznać się z Wami.Może Tomasz Milewski albo Kaka pojechaliby z nami? Co do pogody to prognoza może się jeszcze zmienić i weekend może być ładny. Bądźmy dobrej myśli :banghead: Pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 No to ładnie dałem ciała. Jak to mogło mi umknąć. Muszę jeszcze skonsultować ten wypad z drugą połową, mam nadzieję, że nas nigdzie nie umówiła. Jeżeli nie będzie lało to chętnie się przejadę w sobotę. Podobnie jak r+z nie będę rezerwował noclegu tylko wpadnę poznać się z Wami.Może Tomasz Milewski albo Kaka pojechaliby z nami? Co do pogody to prognoza może się jeszcze zmienić i weekend może być ładny. Bądźmy dobrej myśli :biggrin: Pozdrawiam,PiotrMi tez sie wszystko juz pomieszlo i oczywiscie nic nie wiedzialem o imprezie w Toruniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) jak bedzie tak jak dzis to na pewno bedemam do torunia tylko 40 kilasowwiec tez w sobote dopiero dotre, piatek praca niedziela odpada bo na dorsze sie wybieramale jak bedzie sztorm to bedzie dzien dla rodziny pozdr Edytowane 19 Marca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 19 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 Z pierwoszowem wybieramy się niezależnie od pogody, więc mam nadzieję, że kogoś z Viragowców kletnieńskich tam spotkamy. Poza tym wybiera sie tam liczna grupa EKG, może być fajna imprezka. Przemyślcie to jeszcze raz...szykuje troszkę oranżady na poczęstunek...a ona jest taka trochę dziwna, bo nie słodka i nie czerwona, a kopie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 19 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2007 (edytowane) :) :) oranzada, u mnie odpadaw sobote bede na pewno i w sobote wracamniedziela dla rodziny pozdr Edytowane 19 Marca 2007 przez mmm757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 został miesiąc do Kletna a tu zima zaczynam się bać :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) :clap: Witam.To tylko " ;) :clap: strachy na lachy"Ostatnie podrygi tej złej zimy.Juz od piątku prognozy są przyzwoite słońce i kilkanaście stopni ciepełka Kto na Toruń się wybiera :icon_biggrin: :buttrock: :crossy: Edytowane 20 Marca 2007 przez jan kalin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Z pierwoszowem wybieramy się niezależnie od pogody, więc mam nadzieję, że kogoś z Viragowców kletnieńskich tam spotkamy. Poza tym wybiera sie tam liczna grupa EKG, może być fajna imprezka. Przemyślcie to jeszcze raz...szykuje troszkę oranżady na poczęstunek...a ona jest taka trochę dziwna, bo nie słodka i nie czerwona, a kopie.... Ale kusisz marcysiek tą oranżadą i zacnym Towarzystwem. To tak zapytam na wszelki wypadek bo w sprawie Torunia to się nie orientuję za bardzo, czy gdybym zdecydował sie dołączyć do grona spożywających "oranżadę" to czy w okolicy byłoby miejsce na jakiś nocleg? Może się orientujesz?Póki co na razie podtrzymuję wyjazd sobotni (przy pogodzie sprzyjającej podróżowaniu) bez noclegu ale kto wie jak się sytuacja rozwinie :icon_mrgreen: Pozdrawiam,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 a ja nie dojadę do Torunia muszę tyrać ciężko ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Ale kusisz marcysiek tą oranżadą i zacnym Towarzystwem. To tak zapytam na wszelki wypadek bo w sprawie Torunia to się nie orientuję za bardzo, czy gdybym zdecydował sie dołączyć do grona spożywających "oranżadę" to czy w okolicy byłoby miejsce na jakiś nocleg? Może się orientujesz?Póki co na razie podtrzymuję wyjazd sobotni (przy pogodzie sprzyjającej podróżowaniu) bez noclegu ale kto wie jak się sytuacja rozwinie :icon_mrgreen: Pozdrawiam,PiotrNiestety musiałem zrezygnowac z wypadu do Torunia, muszę jednak tyrać...a tak się nastawiłem...oranzada musi poczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 marcysiek no nie zartujale reszta przyjedzie?? z tego co wiem to miejsca noclegowe jeszcze chyba saale w salach czteroosobowych i jeszcze jedno apropo naszywekja chcialem poczekac do kletnaale jak ktos bedzie w toruniuto moze zabierze dla mnie naszywke? dzieki pozdr. marcysiek i mam nadzieje, ze cos sie stanie w pracyi jednak przyjedziesz :cool: :rolleyes: :icon_biggrin: do toruniau mnie juz zaznaczylem, ze w sobote na pewno nie przyjde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackgodiva Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 Cześć chłopaki! I dziewczyny :lalag: Już tylko miesiąc do spotkania więc najwyższa pora się ujawnić, bo na pewno się tam zobaczymy... Nie mam jeszcze prawka kat. A, ani moto, ale wszystko przede mną :smile: Egzaminy zaczynam 12 kwietnia a zaraz potem planuję zakupy (jeśli zdam:) :) Jeszcze się waham, ale Waszym zadaniem jest mnie przekonać, że to ma być właśnie VIRAGO - po to wybieram się do Kletna :D Pozdrowienia z Ziemi Kłodzkiej (śniegu mamy już po kolana) :buttrock: Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) pytanie czysto organizacyjne: czy kasę za noclegi będziemy musieli wpłacać wcześniej czy na miejscu. Proszęo odpowiedź bo nie wiem czy już odkładać czy jeszcze mogę szaleć? PSblackqodivaułatwiłaś nam zadanie bo jedziesz do kletna. Pooglądasz sobie sprzęty, przymierzysz się i będziesz wiedziała Edytowane 20 Marca 2007 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 20 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 pytanie czysto organizacyjne: czy kasę za noclegi będziemy musieli wpłacać wcześniej czy na miejscu. Proszęo odpowiedź bo nie wiem czy już odkładać czy jeszcze mogę szaleć?PSblackqodivaułatwiłaś nam zadanie bo jedziesz do kletna. Pooglądasz sobie sprzęty, przymierzysz się i będziesz wiedziałaNoclegi każdy będzie regulował indywidualnie na miejscu, a 30 zł na koszty imprezy (obiadokolacja, ognisko, browarek itp.) prawdopodobnie również....Właściciel Bikers Choice nie naciska, więc nie będę się wychylał..... Cześć chłopaki! I dziewczyny :P Już tylko miesiąc do spotkania więc najwyższa pora się ujawnić, bo na pewno się tam zobaczymy... Nie mam jeszcze prawka kat. A, ani moto, ale wszystko przede mną :) Egzaminy zaczynam 12 kwietnia a zaraz potem planuję zakupy (jeśli zdam:) :( Jeszcze się waham, ale Waszym zadaniem jest mnie przekonać, że to ma być właśnie VIRAGO - po to wybieram się do Kletna :) Pozdrowienia z Ziemi Kłodzkiej (śniegu mamy już po kolana) :) AnetaWitaj Anetko, jednak się ujawniłaś na forum...pozdrawiam....to z całą pewnością będzie Virago..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 20 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2007 No to ładnie dałem ciała. Jak to mogło mi umknąć. Muszę jeszcze skonsultować ten wypad z drugą połową, mam nadzieję, że nas nigdzie nie umówiła. Jeżeli nie będzie lało to chętnie się przejadę w sobotę. Podobnie jak r+z nie będę rezerwował noclegu tylko wpadnę poznać się z Wami.Może Tomasz Milewski albo Kaka pojechaliby z nami? Co do pogody to prognoza może się jeszcze zmienić i weekend może być ładny. Bądźmy dobrej myśli :icon_razz: Pozdrawiam,Piotr A ja mogę z Wami ? :icon_razz: Też chętnie wpadnę do Torunia w sobotę ( bez noclegu ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi