marcysiek Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 marcysiek nie mam, ale mysle, ze nie bedzie problemu, jesli zejdzie/zjedzie na dol te 600 metrow lysy, albo jego brat i zarezerwuje. pozdrawiamZ Łysym mam kontakt bezpośredni, myślałem,że to coś ekstra nieznanego...będzie OK...Rozumię Bartic, że Ty oczywiście się piszesz na spotkanie....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Bedę ;) ustalę jeszcze czy x1 czy x2 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Serdecznie witam! Dojadę w sobotę :icon_mrgreen: koło południa zatem opcja noclegu 1x 1x tzn z 21 na 22 ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 (edytowane) dla mnie dwa miejsca na 100% :smile: i drugie 2 albo 1 na 70% z kuplem pogadam czekam na koszty noclegu, a jak będziemy płacić?? przelewem czy już na miejscu?? PSczy ten temat nie powinien być w "zloty" ? Edytowane 5 Lutego 2007 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Rozumię Bartic, że Ty oczywiście się piszesz na spotkanie....???? no jak nie, jak tak :flesje: x1 bo ja egoista jestem i sam jezdze pozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 dla mnie dwa miejsca na 100% :) i drugie 2 albo 1 na 70% z kuplem pogadam czekam na koszty noclegu, a jak będziemy płacić?? przelewem czy już na miejscu??PSczy ten temat nie powinien być w "zloty" ?Rzuce temat równiez tam...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 zeby nie robić bałaganu to tam daj tylko linka do tego postu... takie jest moje zdanie/// pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroo62 Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Pisałbym się, aby poznać Brać Viragowców, ale mam obawy czy się dobujam w kotlinę Kłodzką po 22 latach nie siedząc na dwóch kółkach. Swoją Virażkę dopiero co nabyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Pisałbym się, aby poznać Brać Viragowców, ale mam obawy czy się dobujam w kotlinę Kłodzką po 22 latach nie siedząc na dwóch kółkach. Swoją Virażkę dopiero co nabyłem. Dobujasz się spokojnie, do czasu zjadu będziesz miał już nakręcone pare kilo i bedzięsz stary wyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktopus Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 witam kto z kolegow z zielonej gory bedzie pedalowal ? Pozdro K# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Hej! Niestety 20 i 21 odpadają... Pracuję w weekendy a urlopu nie mogę sobie wziąć ze względu na charakter tej pracy (podpisywane wcześniej umowy - gram po weselsch.. hehe)... Ale chętnie spotkam się z wami w niedzielę... Przybędę z samego rana i może zrobimy jakieś piwko... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 witam kto z kolegow z zielonej gory bedzie pedalowal ? Pozdro K# ty masz rzut beretemja szukam kogos z polnocy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 patrząc od kletna to ja też mieszkam na północy czyli... we wrocławiu :D :crossy: :crossy: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) patrząc od kletna to ja też mieszkam na północy czyli... we wrocławiu :D :crossy: :crossy: :P nie ma to jak zawiech kompa Edytowane 6 Lutego 2007 przez dangel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 no nareszcie, jak nic nie padnie to będę leciał od strony Warszawy jeszcze tylko decyzja czy sam czy z rodzinką.Czekam na dalsze info. pozdr. KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi