MariuszJ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 ;) :D polnoc - poludnieze wschodu, zachodu :D jeszcze wojna secesyjna bedzie :smile: r+z widze, ze doskonale sie orientujesz w sytuacji na drodzewiec jak was zgarne we wloclawku to zdaje sie na ciebie p.s.jak bede mial wolne to wpadne w sobote do torunia pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) Jeszcze miesiac czy ktos ma cos do zaproponowania dla grupy z Wawy gdzie spotkanko i o ktorej? Edytowane 17 Marca 2007 przez TOMASZ MILEWSKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam po przerwie, Trochę mie nie było na forum ale wracam w moje ulubione miejsce w kwesti spraw organizacyjnych. 1. Spotkanie grupy "północ" przed WrocławiemUważam, że pierwoszow ma rację, możemy spotkać się przed wlotem do Wrocławia na placu przed Castoramą na Krzywoustego. To jest niezły punkt kontaktowy z "przewodnikiem" :bigrazz: We Wrocławiu musimy być najpóźniej o 16.00. Z Łodzi do Wrocławia to co najmniej 200 kilosów, czyli 3 godziny jazdy. Ze Zgierza musimy wyjechać tak o 12.00 by jeszcze znaleźc czas na tankowanie i zebranie po drodze uczestników zlotu. Jak opinia grupy? 2. ObiadekKrasnal zaproponował miejsce w miejscowości Walichnowy (pomiędzy Złoczewem a Kępnem) na trasie grupy "północ", taka knajpka trochę z boku od trasy (2 km) ale podobno smacznie i przystępne ceny (rekomendował Buber, że warto). Będziemy tam około 14.30. Co wy na to? 3. Spotkanie grupy z Warszawy proponowałem jakiś czas temu na stacji paliw Petrochemii na traie do Łodzi w Brwinowie. Moim skromnym zdaniem jest to dobre miejsce, inna opcja to Shell w Pruszkowie i 100 metrów dalej Mcdonald ale tam "stołują" się karki z Pruszkowa :crossy: . 4. Zaktualizowałem listę osób z grupy "północ"; dodatkowo Jan Kalin, brawo! Poniżej lista: r+z Włocławek tel 504 455 644mmm757 Świecie tel 501 163 476qdlaty2004 Zgierz tel 510 282 003cyklotron W-wa tel 502 448 082kaka W-wa tel 501 277 310Tomasz Milewski W-wa tel 602771333viragoyama Brwinów tel 605 217 766oktopus Kalisz tel ...witas39 Sieradz tel ... jan kalin Łask tel ... Dodatkowo nasi przewodnicy, ochotnicy z Wrocławia: bartic Wrocław tel 667 400 239eksces Wrocław tel 508 067 868dangel Wrocław tel 783 585 207pierwoszow Wrocław tel 605 049 655 5. Do Tomka Milewskiego w kwestii spotkania w celu rozruszania virażki, jestem za. Trzeba trochę dobrej pogody i jedziemy np. do zamku Książąt Mazowieckich http://www.zamkipolskie.com/czersk/czersk.htmlw Czersku lub gdziekolwiek bądź :buttrock: 6. Podziękowania dla organizatora Marcyśka. Ode mnie browar jak nic. Należy mu się za pomysł i organizację. a tak poza konkursem, czy ktoś z Was wybiera się na otwarcie sezonu do Częstochowy? Ja chyba pojadę, zbiera się taka grupa "Godna" tych co jeżdżą by cieszyć się drogą :P a nie widokiem środkowej linii" w Jankach. Może też ktoś w Warszawy i okolic? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 (edytowane) r+z widze, ze doskonale sie orientujesz w sytuacji na drodzewiec jak was zgarne we wloclawku to zdaje sie na ciebie p.s.jak bede mial wolne to wpadne w sobote do torunia pozdrOK. Ze względu na zwiększającą się liczbę przystanków, proponuję abyś dojechał do mnie (Włocławek) na godzinę 10:00. Licząc spacerową jazdę to do Zgierza powinniśmy dotrzeć na 11:30 (przy Mc Donald)Liczę tam zastać "qdlaty2004" no i oczywiście grupę z Warszawy. Pozdrawiam. p.s.w którą sobote do tego torunia bo dziś jest właśnie sobota? Edytowane 17 Marca 2007 przez r+z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Cześć "r+z", Myślę że grupa z Warszawy będzie na czas. Przepatrz trasę by być we Wrocku tak najpóźniej 16.00, robisz to OK :P. Weź pod uwagę tankowania i obiadek. Ja wczoraj odebrałem virażkę z serwisu a dzisiaj kupiłem nową kurtałkę z Tarbora. Czekam na spodnie i będzie komplecik i w drogę. Może pojadę do Włocławka jak będzie ciepło, kto wie. Zwykle jestem na Ostrowskiej a to chyba z drugiej strony od Ciebie? Wybierasz się do Czestochowy? Pozdrawiam,Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Mam nadzieję, że niektórzy z Was zawitaja do Torunia, ja tam się wybieram, ma być też pierwoszów, widziałem, że eksces i bartic tez reflektują....kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 r+z w toruniu za tydz w sobote nie terazi widze, ze bedzie poludnie :lalag: we wlocku postaram sie byc przed 10zawsze wole miec troche zapasu :biggrin: marcysiek u kazdego masz browca za organizacjeja jeszcze barticowi musze postawicza fotoporadnik :D ;) :biggrin: wiec jak co to do zobaczenia najpierw w toruniu pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam po przerwie, Trochę mie nie było na forum ale wracam w moje ulubione miejsce w kwesti spraw organizacyjnych. 1. Spotkanie grupy "północ" przed WrocławiemUważam, że pierwoszow ma rację, możemy spotkać się przed wlotem do Wrocławia na placu przed Castoramą na Krzywoustego. To jest niezły punkt kontaktowy z "przewodnikiem" :flesje: We Wrocławiu musimy być najpóźniej o 16.00. Z Łodzi do Wrocławia to co najmniej 200 kilosów, czyli 3 godziny jazdy. Ze Zgierza musimy wyjechać tak o 12.00 by jeszcze znaleźc czas na tankowanie i zebranie po drodze uczestników zlotu. Jak opinia grupy? 2. ObiadekKrasnal zaproponował miejsce w miejscowości Walichnowy (pomiędzy Złoczewem a Kępnem) na trasie grupy "północ", taka knajpka trochę z boku od trasy (2 km) ale podobno smacznie i przystępne ceny (rekomendował Buber, że warto). Będziemy tam około 14.30. Co wy na to? 3. Spotkanie grupy z Warszawy proponowałem jakiś czas temu na stacji paliw Petrochemii na traie do Łodzi w Brwinowie. Moim skromnym zdaniem jest to dobre miejsce, inna opcja to Shell w Pruszkowie i 100 metrów dalej Mcdonald ale tam "stołują" się karki z Pruszkowa :biggrin: . 4. Zaktualizowałem listę osób z grupy "północ"; dodatkowo Jan Kalin, brawo! Poniżej lista: r+z Włocławek tel 504 455 644mmm757 Świecie tel 501 163 476qdlaty2004 Zgierz tel 510 282 003cyklotron W-wa tel 502 448 082kaka W-wa tel 501 277 310Tomasz Milewski W-wa tel 602771333viragoyama Brwinów tel 605 217 766oktopus Kalisz tel ...witas39 Sieradz tel ... jan kalin Łask tel ... Dodatkowo nasi przewodnicy, ochotnicy z Wrocławia: bartic Wrocław tel 667 400 239eksces Wrocław tel 508 067 868dangel Wrocław tel 783 585 207pierwoszow Wrocław tel 605 049 655 5. Do Tomka Milewskiego w kwestii spotkania w celu rozruszania virażki, jestem za. Trzeba trochę dobrej pogody i jedziemy np. do zamku Książąt Mazowieckich http://www.zamkipolskie.com/czersk/czersk.htmlw Czersku lub gdziekolwiek bądź :lalag: 6. Podziękowania dla organizatora Marcyśka. Ode mnie browar jak nic. Należy mu się za pomysł i organizację. a tak poza konkursem, czy ktoś z Was wybiera się na otwarcie sezonu do Częstochowy? Ja chyba pojadę, zbiera się taka grupa "Godna" tych co jeżdżą by cieszyć się drogą :icon_mrgreen: a nie widokiem środkowej linii" w Jankach. Może też ktoś w Warszawy i okolic? Pozdrawiam, Witam mysle ze to zacny pomysl z tym wczesniejszym spotkaniem mam nadzieje ze pogoda dopisze i sie spotkamy jezeki chodzi o mnie to bardzo chetnie odwiedze ten zamek tak ze czekam na propoztycje.Wczoraj do swojego sprzeta zalozylem aku ,nowa opone i czekam na pogode aby go wystawic z garazu a motocykl stoi u kolegi w Sulejowku tak ze wieksza wyprawa a potem to juz normalnie stoi pod pokrowcem na parkingu pod domem i nie ma problemow pozdrawiam serdecznie. bzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Witam po przerwie, Trochę mie nie było na forum ale wracam w moje ulubione miejsce w kwesti spraw organizacyjnych. 1. Spotkanie grupy "północ" przed WrocławiemUważam, że pierwoszow ma rację, możemy spotkać się przed wlotem do Wrocławia na placu przed Castoramą na Krzywoustego. To jest niezły punkt kontaktowy z "przewodnikiem" :flesje: We Wrocławiu musimy być najpóźniej o 16.00. Z Łodzi do Wrocławia to co najmniej 200 kilosów, czyli 3 godziny jazdy. Ze Zgierza musimy wyjechać tak o 12.00 by jeszcze znaleźc czas na tankowanie i zebranie po drodze uczestników zlotu. Jak opinia grupy? 2. ObiadekKrasnal zaproponował miejsce w miejscowości Walichnowy (pomiędzy Złoczewem a Kępnem) na trasie grupy "północ", taka knajpka trochę z boku od trasy (2 km) ale podobno smacznie i przystępne ceny (rekomendował Buber, że warto). Będziemy tam około 14.30. Co wy na to? 3. Spotkanie grupy z Warszawy proponowałem jakiś czas temu na stacji paliw Petrochemii na traie do Łodzi w Brwinowie. Moim skromnym zdaniem jest to dobre miejsce, inna opcja to Shell w Pruszkowie i 100 metrów dalej Mcdonald ale tam "stołują" się karki z Pruszkowa :lapad: . 4. Zaktualizowałem listę osób z grupy "północ"; dodatkowo Jan Kalin, brawo! Poniżej lista: r+z Włocławek tel 504 455 644mmm757 Świecie tel 501 163 476qdlaty2004 Zgierz tel 510 282 003cyklotron W-wa tel 502 448 082kaka W-wa tel 501 277 310Tomasz Milewski W-wa tel 602771333viragoyama Brwinów tel 605 217 766oktopus Kalisz tel ...witas39 Sieradz tel ... jan kalin Łask tel ...507 176 545 Dodatkowo nasi przewodnicy, ochotnicy z Wrocławia: bartic Wrocław tel 667 400 239eksces Wrocław tel 508 067 868dangel Wrocław tel 783 585 207pierwoszow Wrocław tel 605 049 655 5. Do Tomka Milewskiego w kwestii spotkania w celu rozruszania virażki, jestem za. Trzeba trochę dobrej pogody i jedziemy np. do zamku Książąt Mazowieckich http://www.zamkipolskie.com/czersk/czersk.htmlw Czersku lub gdziekolwiek bądź :smile: 6. Podziękowania dla organizatora Marcyśka. Ode mnie browar jak nic. Należy mu się za pomysł i organizację. a tak poza konkursem, czy ktoś z Was wybiera się na otwarcie sezonu do Częstochowy? Ja chyba pojadę, zbiera się taka grupa "Godna" tych co jeżdżą by cieszyć się drogą :buttrock: a nie widokiem środkowej linii" w Jankach. Może też ktoś w Warszawy i okolic? Pozdrawiam, Co do 15.04 to powinni chyba wszyscy jechac jak jeden mąż lub żona jak kto woli trochę będzie czekało na "Godną" przy logistyce Ikeii w Piotkowie.Pozdro dla all 4-umowiczów :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Mam nadzieję, że niektórzy z Was zawitaja do Torunia, ja tam się wybieram, ma być też pierwoszów, widziałem, że eksces i bartic tez reflektują....kto jeszcze? Postaram się dotrzeć, mam tak blisko że nie wypada mi nie być. :crossy: Chętnie Was poznam. :flesje: Rozumiem że będziecie tam w sobotę? r+z w toruniu za tydz w sobote nie terazi widze, ze bedzie poludnie :lalag: we wlocku postaram sie byc przed 10zawsze wole miec troche zapasu :icon_arrow: marcysiek u kazdego masz browca za organizacjeja jeszcze barticowi musze postawicza fotoporadnik :) :buttrock: :banghead: wiec jak co to do zobaczenia najpierw w toruniupozdrOczywiście spotykamy się w Toruniu. :buttrock: Dobrze że planujesz być u mnie wcześniej to o 10tej wyruszymy na Zgierz.Zresztą możemy temat obgadać w Toruniu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Cześć, A w sprawie Torunia, to w którą sobotę planujecie wypad, może 24 marca? Ja chętnie dołączę tylko musi być bez deszczu. Przy marcowej temperaturze deszczyk w trasie to murowane przeziębienie. Jak będzie dobra pogoda to się stawiam. Może najpierw we Włocławku a potem razem z "r+z" dalej do Torunia.A dlaczego akurat Toruń, że tak zapytam? Jest to ładne miasto ale może jakaś okazja jest, pierwsze dni wiosny? Byłem tam 2 razy i zawsze mile wspominam to miejsce, zwłaszcza Starówkę, więc tym chetniej tam zawitam wiosną. Do zobaczenia,Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 http://www.mb.org.pl/form/motospot2007-lista.php odnosnie torunia ale pogoda zapowiada sie nieciekawanie chodzi o deszczale mroz i snieg brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Spotkanie grupy z Warszawy proponowałem jakiś czas temu na stacji paliw Petrochemii na traie do Łodzi w Brwinowie. Moim skromnym zdaniem jest to dobre miejsce, inna opcja to Shell w Pruszkowie i 100 metrów dalej Mcdonald ale tam "stołują" się karki z Pruszkowa . ja jeszcze się zastanawiam, gdyż do Brwinowa muszę się ,,wrócić'' ok. 80 km z Garwolina i nie wiem czy nie lepiej będzie mi czekać gdzieś na trasie, ale dam wcześniej znać. Do Tomka Milewskiego w kwestii spotkania w celu rozruszania virażki, jestem za. Trzeba trochę dobrej pogody i jedziemy np. do zamku Książąt Mazowieckich http://www.zamkipolskie.com/czersk/czersk.htmlw Czersku lub gdziekolwiek bądź jeżeli będziecie jechać do Czerska to proszę o kontakt, chętnie tam podjadę (najwyższy czas w tym roku przekroczyć Wisłę) KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Cześć, A w sprawie Torunia, to w którą sobotę planujecie wypad, może 24 marca? Ja chętnie dołączę tylko musi być bez deszczu. Przy marcowej temperaturze deszczyk w trasie to murowane przeziębienie. Jak będzie dobra pogoda to się stawiam. Może najpierw we Włocławku a potem razem z "r+z" dalej do Torunia.A dlaczego akurat Toruń, że tak zapytam? Jest to ładne miasto ale może jakaś okazja jest, pierwsze dni wiosny? Byłem tam 2 razy i zawsze mile wspominam to miejsce, zwłaszcza Starówkę, więc tym chetniej tam zawitam wiosną. Do zobaczenia,PiotrNo nie żartuj spotanie forumowe rozpoczynające sezon planowane jest już od jesieni...Planujemy przyjechać już w piątek, wtedy zaczyna się impreza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Cześć, A w sprawie Torunia, to w którą sobotę planujecie wypad, może 24 marca? Ja chętnie dołączę tylko musi być bez deszczu. Przy marcowej temperaturze deszczyk w trasie to murowane przeziębienie. Jak będzie dobra pogoda to się stawiam. Może najpierw we Włocławku a potem razem z "r+z" dalej do Torunia.A dlaczego akurat Toruń, że tak zapytam? Jest to ładne miasto ale może jakaś okazja jest, pierwsze dni wiosny? Byłem tam 2 razy i zawsze mile wspominam to miejsce, zwłaszcza Starówkę, więc tym chetniej tam zawitam wiosną. Do zobaczenia,Piotr Witam, pewnie po poście mmm757 zorientowałeś się że chodzi o zlot w Toruniu otwierający sezon.Gdybyś się wybrał to ja piszę się na to "razem z r+z", oczywiście jeśli pogoda dopisze.Ja nie rezerwuję żadnych mniejsc bo planuję tylko na sobote, tak zajżeć co się dzieje, no i poznać kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi