Tadek Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Tadek tak patrzę na twoje zdjęcie i mam pytanko co to za bak????? możesz mi podesłać kilka fotek swojej Virówki? Jest to bak pochodzący z kompletów tuningowych Acerbisa do robienia virówek na tzw. HD sporter'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Spotkanie Viragowców w Kletnie potwierdzone, noclegi koło knajpy zarezrwowane, Sądejówka zaklepana w całości ze śniadankiem (jajeczniczka), ze Śnieżnikem tez nie będzie problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Spotkanie Viragowców w Kletnie potwierdzone, noclegi koło knajpy zarezrwowane, Sądejówka zaklepana w całości ze śniadankiem (jajeczniczka), ze Śnieżnikem tez nie będzie problemów...Marian pamiętaj o mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwa Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Spotkanie Viragowców w Kletnie potwierdzone, noclegi koło knajpy zarezrwowane, Sądejówka zaklepana w całości ze śniadankiem (jajeczniczka), ze Śnieżnikem tez nie będzie problemów... i o mnie też proszę pamiętać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 to zaczynamy odliczaniei tworzenie wstepnej listy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 zostało 107 dni, to tak w kwestii odliczania :D :) PozdrawiamVY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 31 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Marian pamiętaj o mnie.I o mnie... Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Jest 105 dni do "tego" dnia a już tyle chętnych. Kozak ty sie zgłaszałeś? Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 uuu 105 dnia w miedzy czasiejeszcze bedzie sie dzialo :banghead: :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 No.... i to chyba niedługo jakoś :icon_question: Vy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 taa juz niedlugobeda goloneczki :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 Skoro wszycsy juz sie zgłaszaja to jak dotrwam w zdrowiu i piniądzach to tez z x1 może być Sądejówka tylko już nie przy schodach :( oj nie może jakas dwójka albo jedynka będzie zawsze bezpiecznie ostatecznie może być Snieżnik byle tylko łózko było choć karimata i śpiwór jest :flesje: :notworthy: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 przy schodach bedzie lezal bartic :notworthy: to na nikogo nie wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 A ja wejdę po cichutku ot tak niby przez przypadek i oddam z nawiązką :wink: :wink: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 3 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2007 pozniej powiemy, ze te schody takie strome są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi