WLD_Wlodi Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam. Wreszcie stałem się posiadaczem Yamahy DT50R(???) 1993r. Ma ona 5 biegów( :icon_razz: ciekawe nie?) To jest naprawde wersja R(na dokumentach pisze Yamaha DT 50R (mokick)Fotki zrobione przez poprzedniego własciciela: http://www.bikepics.com/members/wlodi999/personal/Super się na niej jeździ, tylko interesuje mnie jedna rzecz. Ma ona 5 biegów i gdy jade na maxa na najwyższym to licznik wskazuje 48km\h( :D ) hmm....Chyba oszukuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Chyba oszukuje, albo chyba silnik zajechany co ty na to? :D A z miejsca ma buta? Jeśli ma to pewnie oszukuje :icon_razz: Zmierz z autem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 jeżdziłem na dt 80 i szła 75km/h..... to kwestia przełożenia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Hmm...na koło z jedynki nie idzie, chyba że stane na tylnych podnóżkach...Jak jeździłem motorynką 40 to było zupełnie inne uczucie...Kumpla DT zajechana jeździ 65km\h, jutro sprawdze czy moja jest szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 pewno masz zablokowana, wkoncu to tylko 50cm wiec tez niebedzie jechala niewiadomo ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Pogratulować sprzęta! Kombinuj co tam z nim nie tak i śmigaj! Szerokiej drogi, gumowych drzew. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 To jest wersja R więc ta nowsza.......Ale 48km\h napewno nie jedzie...Min 60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 ja sie zabardzo w yamahah Dt nie obracam ale tak jak to już mówili sprawdź z samochodem lub z jakims innym moto ale z tego co widze to to powietrzak jest ? Ale noo Sprzęt Nice Nice :buttrock: Milych przygód z nią :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Tak powietrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Jak od Szwabów sciągnieta to prawdopodobne, że może miec blokady :icon_razz: Tak czy siak gratuluje sprzeta :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 niech sie dobrze sprawuje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Jak od Szwabów sciągnieta to prawdopodobne, że może miec blokady :icon_idea: Tak czy siak gratuluje sprzeta :)Została ściągnięta we wrześniu za 500Euro(a koleś mi oferował za 1300zł bo nie mógł sprzedać, ale kupiłem od następnego właściciela za 1450zł) Jak sprawdzić czy są blokady?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Gdzieś kiedyś widziałem stronke i tam było wszystko napisane gdzie są blokady itp ale do chyba do cieczówki było ale chyba tak samo je blokują ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Sprawdz na początku czy nie ma na wydechu :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Ale to trzeba wydech przeciąć w pół?? Bo w takie coś się nie bawie, żeby znowy spowrotem spawać... Edit:Na innym forum czytałem że sa blokady na dyfuzorze, cdi i w wydechu. Wie ktoś jak którąkolwiek ściągnąć?? Edytowane 3 Lutego 2007 przez WLD_Wlodi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi