shaman9 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 w takim wypadku probówka w lape i do dziela. Jak to nie przyniesie efektu to sie jeszcze odezwe. Na moje oko to gdzies musi poprostu masowac jakis przewód i dlatego prad gdzies ginie po drodze. Jak znajde przyczyne to sie pochwale. p.s. ja nawet nie zauważyłem ze brakuje przecinków:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciasgrizzly Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 spoko do kazdego japonca czesci kosztuja majatek , 2 prowadnice rozrzadu do KLR 650 ( metalowe plozy oblane plastikiem) 300 zl, 1 kolo napedowe walka rozrzadu - 500 zl , a jaj mam glowice DOHC wiec x2 . Amortyzator tylni Kayaby do KLR 650 ponad 3000 zl :) - porownac z czesciami do samochodow :) mial bys 4 amory ze sprezynami + nowe tarcze i jeszcze 1500 by zostalo :) Co do iskry...mi takze padl modul,ale przez przebicie w instalacji, elektryk zrobil nowa.Ja kupilem nowy modul ...2650 w salonie Yamaha Adamiszyn w gorzowie Wlkp, mam gwarancje(nie wierzcie ze jej nie ma) i mimo takiej wielkiej sumy nie zaluje,zastanawialem sie nad modulem jakimkolwiek z allegro,ale czy mamy pewnosc ile podziala uzywany modul?...wolalem dolozyc. Zalamany szukalem tez zamiennikow i do ttr nie ma przynajmniej w Pl,znalazlem w Czechach firme 130Euro i robia. W listopadzie wyslalem stary so naprawy i do dzis nie dostalem a jest koniec lutego-w module padl mi procesor i jest to rzecz nienaprawialna podobno. Co do modulow w TTR-z tego co dowiadywalem sie od wielu ludzi,lacznie z Yamaha Motor Polska mowili ze wychodzily moto z wadliwymi modulami ktore wlasnie strzelaly bez sensu jak u LOKOi innych. Ci co mieli wtedy na moto gwarancje Yamaha wymieniala free ale my...co kupujemy uzywane mamy pecha i placimy..podobno to roczniki 98-2000 ale na ile w tym prawdy...?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.zielony Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 czujnik stopki zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi