jakuba1 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Czołem !!!! moim zdaniem termin sirpniowy to pomyłka total - narodu od za...bania i ceny 2 x wyższe niż np. pod koniec czerwca i upał jak w piekle więc daję pod rozwagę termin 23.06 - 08.07 . Ja z kumplem już jesteśmy zdecydowani na 100% chyba , że jakieś wypadki losowe ...... oczywiście przesunięcie tydzień w te czy tamtą strone to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy2 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Kumpel pracuje w Niemczech i możemy jechać dopiero 3-go sierpnia :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nie Boje Sie Gdy Ciemno Jest Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 no my walimy mysle ze tak 30 czerwiec 1 albo 2 lipiec najpozniej no dobre 2 tygodnie na to przeznaczamy ,motocykle to glownie fazery i hornety ,spimy na dziko i bedziemy jechac raczej poludniowymi bezdrozami ukrainskimi zreszta to wyjdzie w praniu :icon_question:)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiroś Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 a czy na wyjazd 14 czerwca by się towarzystwa nie udało namówić (to jest czwartek w Boże Ciało więc jest wolne)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 (edytowane) dwóch moich kolegów planuje wyjazd na 1-14 września, jeżeli wszystko się ułoży po mojej myśli to pojadę z nimi. może komuś jeszcze ten termin by podpasował? Edytowane 1 Marca 2007 przez Groszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy2 Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 dwóch moich kolegów planuje wyjazd na 1-14 września, jeżeli wszystko się ułoży po mojej myśli to pojadę z nimi. może komuś jeszcze ten termin by podpasował? My teź lubimy przygode :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 2 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 My teź lubimy przygode :biggrin:do czego Wać pijesz? :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi