valecki Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a ja juz 3 tydzien czekam :( 3 tygodnie to trochę sporo, a podczas rejestracji wszystko było ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubudr Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 U mnie przebiegło dość sprawnie, nr dostałem dzień po rejestracji. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Starszy Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 zapisz się do VROC Właśnie tak zrobiłem - mój nr to : VROC # 31444 - dołączam do grona i Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) 3 tygodnie to trochę sporo, a podczas rejestracji wszystko było ok? uzupełniłem e-mail, zaptaszkowałem poniżej 4 dostępne opcje i send... i nadal nic... zastanawiam się czy czasem na jakimś filtrze antyspamowym nie poległem... jednak antyspam ! pomógł niezawodny ar2r ! pozdrawiam Edyta: Udało się, otrzymałem VROC number # 31455 :) podziękowania dla Artka. Edytowane 29 Grudnia 2009 przez centek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Badger, wszystko przed tobą - wyczaj fajną miejscówkę, wrzuć tu info i zlot sam wyjdzie :icon_twisted: . pzdr Siema Masz rację Igor, że najlepiej będzie z osobnym tematem Zacznę jeszcze raz.Obok mojej miejscowości (Przasnysz) jest fajne gospodarstwo agroturystyczne. Nazywa się Gościniec Pod Kasztanem. Są pokoje gościnne, a jak zabraknie to od groma miejsca na namioty. Właściciel robi super nalewki, gospodyni dobre żarcie. Obok jest nieduża stadnina koni. Można pojeździć na koniach niemechanicznych. 4 km dalej lotnisko. Można się karnąć samolotem ( teraz nie wiem za ile, ale się dowiem). Jest w okolicy kilka miejsc do obejrzenia więc trasę bym zaplanował. Załatwię ze dwie zajebiste kapele, żeby nam pograły. Ważne, żeby się Vulkany spotkały. Gościniec mam już zarezerwowany na 9-11 lipca. Kapele też są wstępnie załatwione.Zjechalibyśmy się 9-go po robocie. Zagrałaby kapela. Potem ognicho, gitara dobre żarcie i browarek. W sobotę trasa, inne rozrywki, kapela itd. W niedzielę czas na sen, śniadanko i powolny rozjazd. Jak będzie nas tylko kilka Vulcanów kapele można zastąpić zajebistym nagłośnieniem, wielkim ekranem i koncertami z dvd. Też będzie czadzik. To tak bardzo ogólnikowo. Po nowym roku postaram się znaleźć jakichś sponsorów. Może mi się uda, ale oczywiście kokosów obiecać nie mogę. Chciałbym żeby do końca kwietnia chętni określili się na tak lub nie. Wydaje się, że jest dużo czasu, ale to pierdyknie raz dwa. No to czekam. Nara szykuje się !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Panowie jak ktoch jest we VROC i chcialby skrzydelka pod avaterem to prosze o info na priv a sie zalatwi ;-) w kalendarzu weeken 9-11 lipiec juz zarezerwowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mietlef Opublikowano 16 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Siema Masz rację Igor, że najlepiej będzie z osobnym tematem Zacznę jeszcze raz.Obok mojej miejscowości (Przasnysz) jest fajne gospodarstwo agroturystyczne. Nazywa się Gościniec Pod Kasztanem. Są pokoje gościnne, a jak zabraknie to od groma miejsca na namioty. Właściciel robi super nalewki, gospodyni dobre żarcie. Obok jest nieduża stadnina koni. Można pojeździć na koniach niemechanicznych. 4 km dalej lotnisko. Można się karnąć samolotem ( teraz nie wiem za ile, ale się dowiem). Jest w okolicy kilka miejsc do obejrzenia więc trasę bym zaplanował. Załatwię ze dwie zajebiste kapele, żeby nam pograły. Ważne, żeby się Vulkany spotkały. Gościniec mam już zarezerwowany na 9-11 lipca. Kapele też są wstępnie załatwione.Zjechalibyśmy się 9-go po robocie. Zagrałaby kapela. Potem ognicho, gitara dobre żarcie i browarek. W sobotę trasa, inne rozrywki, kapela itd. W niedzielę czas na sen, śniadanko i powolny rozjazd. Jak będzie nas tylko kilka Vulcanów kapele można zastąpić zajebistym nagłośnieniem, wielkim ekranem i koncertami z dvd. Też będzie czadzik. To tak bardzo ogólnikowo. Po nowym roku postaram się znaleźć jakichś sponsorów. Może mi się uda, ale oczywiście kokosów obiecać nie mogę. Chciałbym żeby do końca kwietnia chętni określili się na tak lub nie. Wydaje się, że jest dużo czasu, ale to pierdyknie raz dwa. No to czekam. Nara szykuje się !!! :clap: :buttrock: jak by co to jestem za i paru kolegow :buttrock: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Witam Panowie.Duża dziura od poprzedniego posta ale ar2r prośba o skrzydełka i pytanie czekam na numer i co dalej?Proszę o instrukcję i ewentualne linki do polskich struktur.POZDRAWIAM WSZYSTKICH SKRZYDLATYCH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Zapytam Was bo mój temat zniknął w czeluściach braku zainteresowania.Zna ktoś ten sprzęt bo umówiłem się na oględziny?http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=3007851823&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.&msgtoken=048a25b10f8bf5405c1e387864ffa85323220a1444b540a86acf77d00be2ff62 Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Monter, to nie nasz ;) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Monter, to nie nasz ;) :) Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vin Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Jestem członkiem VROC O NUMERZE 35610 :)))))))))))!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ponawiam prośbę odnośnie grupy polskiej - jeżeli się zorganizowała. Czy ktoś dysponuje emblematy VROC w wersji elektronicznej.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi