Starszy Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 ...no to witam wszystkich przed snem zimowym i mam pytanie - czy emerytów to jeszcze gdzieś przyjmują (czyt. zrzeszają) ? - bo u nas to nawet lekarze nie chcą !! ...a odnośnie narzekania na VNy - nie jest tak źle,trzy sezony i zero problemów, oby tak dalej - Pozdrawiam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 16 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2009 zapisz się do VROC - tylko niestety nie mamy polskiego chaptera i o jakieś zloty gości na vulcanach ciężko Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Badger, wszystko przed tobą - wyczaj fajną miejscówkę, wrzuć tu info i zlot sam wyjdzie :icon_twisted: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 (edytowane) Igor jak mam się z Tobą piwa napić to nie muszę szukać miejscówki i zlotu robić. Bo myślę, ze niewiele więcej osób by przyjechało. ;) Edytowane 18 Listopada 2009 przez Badger Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam grono Vulcan'owców :buttrock: od niedawna dosiadam VN 800 Classic'a. Do zobaczenia na trasie :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Witam SZANOWNĄ VULCANERIĘ :notworthy: . Zawsze marzyłem o Vulcanie. Naczytałem się na różnych forach różnych rzeczy na jego temat i to najczęściej negatywnych, ale generalnie miałem to w dupie. Miłość zwyciężyła. Po dwudziestu latach niemania moto, we wrześniu kupiłem moje cudo. Jak narazie sprawuje się idealnie. Jeździ się oczywiście bosko, a ludziom wary opadają. Do samej gleby. Niech żyją VULCANY i ICH WŁAŚCICIELE. :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek8811 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witamy kolejnego Vulcanomaniaka :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 kłania się nisko kolejny Mucho Vulcanero :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam SZANOWNĄ VULCANERIĘ :notworthy: . Zawsze marzyłem o Vulcanie. Naczytałem się na różnych forach różnych rzeczy na jego temat i to najczęściej negatywnych, ale generalnie miałem to w dupie. Miłość zwyciężyła. Po dwudziestu latach niemania moto, we wrześniu kupiłem moje cudo. Jak narazie sprawuje się idealnie. Jeździ się oczywiście bosko, a ludziom wary opadają. Do samej gleby. Niech żyją VULCANY i ICH WŁAŚCICIELE. :buttrock: :buttrock: :buttrock: A to widzisz kolego ja troszeczkę odwrotnie do tematu podszedłem. Rzuciłem hasełko na forum, że szukam takiego sprzęta, kwestia dosłownie kilku dni - zakup i dopiero teraz pomalutku zaczynam czytać co narobiłem ;) . Jednym słowem maszyna jest bombowa i nikt mi nie wmówi, że jest inaczej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) No to pięknie aż "fujarka mięknie". Jakby do tematu nie podchodzić Vulcan to Vulcan. A tak w ogóle to zapraszam na forum VROC, temat ZLOCIK VULCANÓW. :buttrock: Pozdrowionka i krótkiej zimy :buttrock: Edytowane 9 Grudnia 2009 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Valecki latałeś już na nowym nabytku ?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Valecki latałeś już na nowym nabytku ?:) Śmigałem śmigałem. Maszyna jest obłędna ;) Nie wiem jak przetrzymam zimę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawnik Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam panów .Rejestracja przebiegła pomyślnie VROC - poczekamy na numerek i bedziemy świętować!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valecki Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam panów .Rejestracja przebiegła pomyślnie VROC - poczekamy na numerek i bedziemy świętować!:) Siema, ja czekałem 3 dni, także im się nie spieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centek Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 a ja juz 3 tydzien czekam :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi