DRACO Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Wszystkim jezdzacym na VN proponuje wstepowanie do VROC http://www.vroc.org/ jest to miedzynarodoaw organizacja zzeszajaca jezdzacych na VN i jesli bedzie nas duzo to moze sie pokusic o stworzenie chepteru w Polsce spojzcie tez na Temat VROC na forum :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Rejestracja jest banalnie prosta, ale w przypadku klopotow deklaruje pomoc przy rejestracji, moje gg i e-mail czekaja zeby pomoc, mysle, ze nullek, draco i dex tez nie odmowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 DRACo nasze wysylki spelzy na niczym - nie ma ani jednego odzewu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Witam chlopaki! Ja jestem zainteresowany i na pewno sie zaloguje, może dziś wieczorkiem jak bede mial troche wiecej czasu :icon_mrgreen: Taki chapter super sprawa by byla... :notworthy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 No w koncu - Witamy w klubie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 No jedna jaskuleczka wiosny pono nie czyni ale moze tym razem :biggrin: Pozatym to niewiem przeciez tu na forum jest troche VN- ow ale czemu sie nie dodzywaja :banghead: :crossy: to czort ich wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 DRACo - :banghead: blagam cie - jaskółka kręci kółka . A na forum jest nawet dosyc duzo vn co prawda nie tyle co Dragow ale zawsze ...... Czekamy na nastepnych. ps. NIe obrazaj sie za jaskolke :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Bo to jest specjalna jaskolka przez " u" a pozatym to mam dysortografie od ciecinstwa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ktos nowy zarejestrowal sie na VROC. IGOR z Warszawy - jednakze nie podal za duzo danych i nawet maila z zaproszeniem nie mozna mu wyslac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Z jakim zaproszeniem? Niby do nas? Daj sobie luz. Jak bedzie chcial, to sam nas znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Chyba Dex ma racje na sile nie ma co nikogo wciagac nawet ci co sa na forum jakos sie nie kwapia aby sie odezwac do nas :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Ktos nowy zarejestrowal sie na VROC. IGOR z Warszawy - jednakze nie podal za duzo danych i nawet maila z zaproszeniem nie mozna mu wyslac. Maila nie trzeba :icon_exclaim:. W razie co to można na PW :icon_exclaim:.Jeszcze się nie odezwałem tu bo nie do końca się zarejestrowałem tam :icon_biggrin:. Właśnie odebrałem numer. Trafił mi się diabelski: 22666 :flesje: .Nie kumam tylko, dlaczego Warszawa nie pojawiła się w lokalizacjach? Macie może jakąś wiedzę w temacie "jak zrobić żeby się pojawiła"?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Mysle ze trzeba troche poczekac w profilu masz ze oczekuje na potwierdzenie ten problem mieli tez nullek i ar2r i sie pojawili a Ty mozesz dopisac sie do Masovi toc W-wa tam chyba lezy :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Rejestracja jest banalnie prosta, ale w przypadku klopotow deklaruje pomoc przy rejestracji, moje gg i e-mail czekaja zeby pomoc, mysle, ze nullek, draco i dex tez nie odmowia.no to opowiadaj o tej rejestracji, bo się zgubiłem :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Igor - wybvierz sobie lokalizacja Masovia a dopeiro potem Warszawa :-) na pewno bedzie. Igor - wybvierz sobie lokalizacja Masovia a dopeiro potem Warszawa :-) na pewno bedzie. harry w czym problem - i udzielam odpowiedzi, albo na gg jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi