DiboS60 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 moze masz tylko pierdykniety szlif na 80. tloki pewnie rozwiercasz na sworzen 13 od mtxa i heja nie? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 moze masz tylko pierdykniety szlif na 80. tloki pewnie rozwiercasz na sworzen 13 od mtxa i heja nie? :notworthy: niezrozumiałem cie a w ogule do kogo ta odpowiedź?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 niezrozumiałem cie a w ogule do kogo ta odpowiedź?? chodzi mu o to ze ktos 50 ccm zeszlifowal na 80cmm zalozyl do tego tlok i sworzen od MTXa ja bym jednak sciągnął cylinder i zmierzył srednice tloka ... mowisz ze ci plyn sie wyleje = tam wcale duzo tego plynu niema jak jest 2 l to gora i pojdziesz do biedrony i za 4.99 PLN w promocji kupisz elegancki plyn ... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 moze masz tylko pierdykniety szlif na 80. tloki pewnie rozwiercasz na sworzen 13 od mtxa i heja nie? :icon_rolleyes: krystian, ta odpowiedz byla do mnie. tak, wlasnie tak robie. tyle ze tym razem wymienie lozysko i dam normalny sworzen od MBXa- 12mm.a jesli chodzi o pojemnosc- nie chodzi o to, ze mam rozszlifowany, ja mam normalnie cyloinder 79ccm, tak jets na nim wybite. i sie zastanawialem czy to jest od MBXa, czy tez teraz widze ze mogla wyjsc taka seria tych ns`ek... pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 chodzi mu o to ze ktos 50 ccm zeszlifowal na 80cmm zalozyl do tego tlok i sworzen od MTXa ja bym jednak sciągnął cylinder i zmierzył srednice tloka ... mowisz ze ci plyn sie wyleje = tam wcale duzo tego plynu niema jak jest 2 l to gora i pojdziesz do biedrony i za 4.99 PLN w promocji kupisz elegancki plyn co?? 2 litry ?? coś Ci sie pomyliło..... jak do tzr 125 wchodzi 1 litr a chłodnica jest na pewno większa niż w 50/80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 co?? 2 litry ?? coś Ci sie pomyliło..... jak do tzr 125 wchodzi 1 litr a chłodnica jest na pewno większa niż w 50/80 niegadaj w mbxach sa te same chłodnice co w kazdej 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 Do mojego mbx-a 80 wchodzi niewiele ponad pol litra plynu chlodniczego czyli w 50 bedzie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 2 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2007 no ale oststnnio zalewałem i wyszedł mi równy litr.... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 (edytowane) Panowie że tak powiem nie rozpoznamy po chłodnicu bo zawsze można dac większą żeby było lepsze chłodzenie więc chłodnice zostawmy w spokoju oki ?:bigrazz: ja mam MBX i typ HCO4 tyle z eja oryginalnego cylindra nie mam ani gaźnika :banghead: Edytowane 3 Lutego 2007 przez Kunin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 ja mam MBX i typ HCO4 tyle z eja oryginalnego cylindra nie mam ani gaźnika :P no ale masz 80ccm>?? i z gdzie mozna dostać jakiś kit do tego moto?? w ogule gdzie można łatwo części dostać?? A moduł tylko rozblokowany ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 że w Polsce to trudno będzie ci dostac Kit tuningowy do MBX ja już kupiłem z kitem i sportowym gaźnikiem i modul mam odblokowany moja spokojnie do 12 kręci a kopa ma jak marzenie :icon_mrgreen: a części to na allegro jest kupa :buttrock: a jak nie to szukaj do NSR bo niektóe rzeczy pasuja :flesje: PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 no ale od jakiejs hondy kit tuningowy niebędzie pasował np ns1?? mtx?? nsr?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunin Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 Po MtX będzie pasował i po NS1 bo t otakie same silniki z tego co wiem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 9 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 :bigrazz: Następny znawca. NS1 ma całkiem inny silnik. Przede wszystkim ma 74ccm a mtx ma 80ccm :wink:MTX ma 12KM a NS1 16KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian14l Opublikowano 9 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2007 a co myślicie o ty?? cylinder z tego co widze bardzo podobny http://moto.allegro.pl/item162107677_cylin...50_polecam.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi