Badger Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam Ja również bym się pisał na dwie naszywki. I znaczek ;) Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 a czy te naszywki juz gotowe? kiedy sie mozna spodziewac? pozdrawiam :buttrock: i szerokij drogi :crossy: no i weekendowe :flesje: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgodnie z zapowiedzią dzisiaj wychodzi zamówienie do producenta. sprawdźcie prosze czy jesteście na liście - jakby co protestujcie. 1. Vampimar - 2 szt 2. MarKov - 3 szt 3. Billu - 2 szt 4. Liartez - 1 szt 5. Jawos - 2 szt 6. Maryo 4 szt 7. Cathykgb - 2 szt 9. Paul - 2 szt 10. Chorcio - 2 szt Brak wpłaty a tym samym zakladam ze nie sa zainteresowani : Badger Papillon Świder70 Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Ja jestem zainteresowany. Sorki. Więcej info wysłałem na PW. Proszę jeszcze mnie dopisać. Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Zamowienie zaakceptowane przez dostawcę. Powinny nadejsc do mnie w ciągu 3-4 tygodni (info od dostawcy). Zaraz potem rozsyłam do Was. Dam znać kiedy tylko nadejdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 20 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2009 Zamowienie zaakceptowane przez dostawcę. Powinny nadejsc do mnie w ciągu 3-4 tygodni (info od dostawcy). Zaraz potem rozsyłam do Was. Dam znać kiedy tylko nadejdą. milo to slyszec :) pozdra :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 21 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2009 Zamowienie zaakceptowane przez dostawcę. Powinny nadejsc do mnie w ciągu 3-4 tygodni (info od dostawcy). Zaraz potem rozsyłam do Was. Dam znać kiedy tylko nadejdą. Dzięki Misiol - po otrzymaniu naszywek - browarek dla kolegi !! Pozdro Maryo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ups spóźnilem sie ale jakby jakaś zostala to dajcie znać dopiero wchdze w świat vulcanów poprzednio 2 lata nauki na kawaski eliminator 250 . od 3dni mam to cacko http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,20641117,ka...l?ticaid=178b9# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papilion11 Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgodnie z zapowiedzią dzisiaj wychodzi zamówienie do producenta. sprawdźcie prosze czy jesteście na liście - jakby co protestujcie. 1. Vampimar - 2 szt 2. MarKov - 3 szt 3. Billu - 2 szt 4. Liartez - 1 szt 5. Jawos - 2 szt 6. Maryo 4 szt 7. Cathykgb - 2 szt 9. Paul - 2 szt 10. Chorcio - 2 szt Brak wpłaty a tym samym zakladam ze nie sa zainteresowani : Badger Papillon Świder70 Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na szlaku. A,jeśli o mnie chodzi,błędnie założyłeś,że nie jestem zainteresowany.Dawaj namiary na wpłatę i dopisuj do zamówienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cathykgb Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 ups spóźnilem sie ale jakby jakaś zostala to dajcie znać dopiero wchdze w świat vulcanów poprzednio 2 lata nauki na kawaski eliminator 250 . od 3dni mam to cacko http://ogloszenia.wp.pl/id_ogl,20641117,ka...l?ticaid=178b9# ładna sztuka :clap: no i witamy kolegę :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 thx oby jeździła jak wygląda VROC 29353 pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liartez Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Misiol1 słychać coś nowego w temacie naszywek? Kiedy będą bo się już doczekać nie mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam "gruby" Opublikowano 13 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2009 Jak to mówią lepiej późno niż później, jeśli coś zostało to piszę się na dwie naszywki, Misiol1 napisałem na prw pozdrowienia dla Wrocka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 (edytowane) Czolem chlopaki dawno tu nie zagladalem bo mi bylo wstyd i i zmiana miejsca zamieszkania zrobila swoje ale sie juz otrzasnolem Wstyd mi bylo bo porzucilem swego Sharka :banghead: dla ,tylko sie nie smiac BMW K1200RS :icon_biggrin: Mieszkam w Norwegii i przemieszczanie sie mastodontem po tych gorach w drodzr do domu w Polsce i z powrotem bylo uciazliwe teraz jest to inna bajka ale jeszcze wroce do VN Bawcie sie dobrze szerokich drog i gumowych drzew i do zobaczenia gdzies na trasie w Polsce alibo i gdzie indziej :crossy: VN ZAWSZE GORA :buttrock: Edytowane 15 Marca 2009 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiol1 Opublikowano 16 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2009 Naszywki są juz u mnie. Teraz tylko przepakowac, poadresować i wyslac. Do konca tygodnia powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi