Dario.G Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam, mam pytanie:czy napis(naklejka) SUZUKI na zbiorniku paliwa w Suzuki Gs 500 E z 97r fabrycznie znajdowała na czy pod lakierem tzn. była naklejena przed pokryciem baku lakierem???Ja miałem pod lakierem ale mój bak był juz malowany, teraz ponownie go lakieruję i chciałbym zrobic po fabrycznemu :)Z góry dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Z reguły jest POD bezbarwnym, więc myślę, że u Ciebie również tak powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 taaanajpierw daj baze, naklejke i potem bezbarwny pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulawy Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 U mnie rocznik 1995 jest pod bezbarwnym lakierem. kulawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Fabrycznie zawsze jest pod lakierem. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedzi!!!!! Hehe,dałem ciała :icon_biggrin: czy moze mi ktoś podać rozmiar tego napisu,tzn wysokość oraz dł całkowitą ???Z góry dzeki!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario.G Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 NO LUDZIE POMÓŻTA!!!!!!!PODAJCIE MI TE WYMIARY!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi