pieciu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 witam w mojej gsie po dluzszej ostrzejszej jezdzie okolo 20 km gdy sie zatrzymam to obroty sa bardzo wysokie moto zawiesza sie na 3 tys. obr i staje a czasami nawet wchodzi wyzej jak ostygnie to wszystko wraca do normy. mysle ze bedzie to wina gaznikow czy mam racje wypowiedzcie sie na ten temat. Gdzie mozna wyregulowac gaźniki na terenie pleszewa w wielkopolskimpozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 witam w mojej gsie po dluzszej ostrzejszej jezdzie okolo 20 km gdy sie zatrzymam to obroty sa bardzo wysokie moto zawiesza sie na 3 tys. obr i staje a czasami nawet wchodzi wyzej jak ostygnie to wszystko wraca do normy. mysle ze bedzie to wina gaznikow czy mam racje wypowiedzcie sie na ten temat. Gdzie mozna wyregulowac gaźniki na terenie pleszewa w wielkopolskimpozdroDostaje takich dużych obrotów przez zbytnie wkręcenie tej śrubki od przepustnicy,albo może linka od gazu ci sie zacina i nie chce powracać lub moze też być ze silnik łapie fałszywe powietrze gdzieś na łączeniu gażnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 linka gazu ani ssania sie nie zacina lewyegop powietrza tez chyba nie lapie bo to tylko wystepuje po dluzszej jezdzie srubka od obrotow tez jest dobrze ustawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Proponuje sprawdzic sklad mieszanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 jak sprawdzic ten sklad mieszanki sam moge to zrobi/ czy musze jechac do serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi