roger Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Wściekły Łoś zaprasza na piątą edycję HCP. Termin jak w temacie. Lokalizacja: trasa Wyszków - Łochów, 60 km od Warszawy.Więcej informacji na http://www.wsciekle-losie.yoyo.pl/Pozdrawiam Edytowane 30 Stycznia 2007 przez roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Wiele znaków na niebi i ziemi wskazuje na moje przybycie :cool: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nie obiecuje ale pomysle nad tym. Zwlaszcza, ze to dosc blisko.Nawet jesli nie na nocke to wpasc z Wawki na pare godzin mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Byłem w zeszłym roku i było miodzio.Ja będę obowiązkowo... Imprezka fajna kamerlana każy może robić na co ma ochotę. \Całkowity brak komerchy, jedzonko i picie w przystepnych cenach. Nawet moja zona zapowiada się pojawić i twierdzi, że nie wie czy mnie weźmie ze sobą bo nie lubi jeździć z pasażerem . :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Wiadomo coś o sposobie rezerwacji spania w domkach?Na stronie łosi widać tylko, że szczegóły wkrótce.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 28 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Wiadomo coś o sposobie rezerwacji spania w domkach?Na stronie łosi widać tylko, że szczegóły wkrótce.pzdr Za niedługo będzie aktualizacja. Ośrodek należy do gminy więc nie my nim zawiadujemy. A miejsc raczej nie zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi