krzycho 82 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 witam wszystkich maniaków 2 kółek :cool: Mam z nasza radzyńska ekipą problem z utrzymaniem polerowanego aluminium w ładnym stanie na dłużej :icon_evil: słyszalem ze istanieją takie środki co zabezpieczają aluminium ale niewiem jakie Jakby ktoś wiedział co z tym fantem zrobic niech napisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny2505 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Ja zawsze psikam lakierem bezbarwnym, np. w etz gaźnik wypolerowałem i dwa lata już trzyma ładny połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 (edytowane) Temat poruszany juz 5mln razy,jednym slowem zbedny.Proponuje najpierw poszukac niz smiecic 5 000 001 razpozdro Edytowane 29 Stycznia 2007 przez GHOSTRIDER11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho 82 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja zawsze psikam lakierem bezbarwnym, np. w etz gaźnik wypolerowałem i dwa lata już trzyma ładny połysk. lakier niepomaga prubowałem kilku rużnych lakierów ale każdy odstał od mocno gladkiej powiezchni Temat poruszany juz 5mln razy,jednym slowem zbedny.Proponuje najpierw poszukac niz smiecic 5 000 001 razpozdro przepraszam że śmiece ale nieznalazłem odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 A ja stosowałem prepartat "kiwi" do metalu itp..Wystarczyło przejechać tym raz na miesiąc i wszystko ładnie wygladało ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zielona pasta polerska do aluminium.. mam kilka elementów polerowanych juz dawno temu i nic sie z nimi nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho 82 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zielona pasta polerska do aluminium.. mam kilka elementów polerowanych juz dawno temu i nic sie z nimi nie dzieje zielonej pasty polerskiej uzywam ale po przejechnaniu po deszczu aluminium stracilo swój połysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 no toskoro kolega nie mogl znalesc,to troszke pomoge ja mam w sradzie polerowana cala rame kola i wahacz i ja uzywam takiego plynu do polerowania metalu nazywa sie BRASSO.Nawet jak polerka zmatowieje totalnie robisz doslownie 5 kolistych ruchow miekka szmatka czekasz 3 min,i przecierasz czysta szmatka----efekt jak zaraz po polerowaniu filcemi pasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ventura Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 I ja się podepne do tematu, bo właśnie jestem na etapie polerowania obręczy kół. Po papierze ściernym polerowałem zieloną pastą z filcem na wiertarce i woda puki co w ogóle się tego nie ima ale na przyszłość też chce bardziej to zabezpieczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi