Maciok Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Cześć Mam taka wizję w której moja Niunia będzie miała tylko jeden zegar/predkościomierz :biggrin:Chcę usunąć istniejące zegary oraz półkę ze stacyjką, w ich miejsce zamontować pojedynczy licznikz kontrolkami (widziałem takie ładne na allegro) a stacyjkę zamontowac gdzies w okolicach siedzenia.Może ktoś z Was ma doświadczenie w takiej przeróbce i podzieliłby się doświadczeniem..? Pozdrawiam Macio El Niunia XV750 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMKO Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 WITAJ!Nie znam sie na przerobkach,ale proponuje zrobic cos na wzor modelu 535.Proste i fajne.POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciok Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ale kleksa walnąłem.. Virago przez 'W' ..pieknie..:) Dzięki za podpowiedź, spojrzę jak to wygląda w 535 ale licze wciąż że znajdzie sie ktoś kto to robiłi podpowie gdzie może być problem..problemy z upakowywaniem kabli itp. Nie chciałbym całej elektrykiprzerabiać.. Pozdrawiam Macio El Niunia XV750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 taa 535 ma stacyjke pod siedzeniam ale ja bym na twoim miejscu zostawil jak jeststacyjka w kierownicy ma swoje plusy, wiec sie zastanow pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 taa 535 ma stacyjke pod siedzeniam(...)stacyjka w kierownicy ma swoje plusy, wiec sie zastanow :) Rzeczywiście, spod tyłka łatwo kluczyk zgubić! Przypinajcie go czymś do ramy, jeśli jeszcze tego nie robicie, Virażkowcy.A obrotomierz też ma swoje plusy, np. przy samodzielnej synchronizacji gaźników. Do Drag Stara z tego właśnie względu go dodawałem. Reszta: dwa kubełki czy jeden to kwestia estetyki, mnie tam dwa się zawsze podobały - motocykl mniej udawał różne harasie. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciok Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Powiem szczerze że z jednej strony bardziej odpowiada mi większa luźna przestrzeń w okolicach półki-ta zabudowa zegarowo-półkowa trochę mi się nie podoba...a z drugiej strony prędkościomierz mam z innego modelu. Niestety nie jest ładnie chromowany tylko srebrzankowany a kupić takowego nowego nie sposób...A przynajmniej nie w rozsadnych cenach..:PA skojarzeń z harasiami i tak chyba Virago nie budzi.. :cool: Pozdrawiam Macio El Niunia XV750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 :clap: Rzeczywiście, spod tyłka łatwo kluczyk zgubić! Przypinajcie go czymś do ramy, jeśli jeszcze tego nie robicie, Virażkowcy.A obrotomierz też ma swoje plusy, np. przy samodzielnej synchronizacji gaźników. Do Drag Stara z tego właśnie względu go dodawałem. Reszta: dwa kubełki czy jeden to kwestia estetyki, mnie tam dwa się zawsze podobały - motocykl mniej udawał różne harasie. :clap: :) :icon_razz: :icon_razz: dokladniemam klucyzk na smzczy i zawsze go przypinam do ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dangel Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a czemu przypinać kluczyk do ramy?? po kupnie virago 535 miałem stary kluczyk który można było wyjąć w każdej pozycji. Dorobiłem sobie nowy i po kłopocie, wychodzi tylko w pozycji off. czy mimo to przypinać kluczyk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x. Maślak Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Przypinaj, albowiem przyjdzie dzień i na ten kluczyk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi