Prezes_Nowak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Witam wszystkich. Zastanawiam sie nad olejem do mojego nowego moto. Jezeli moze mi ktos doradzic bardzo prosze o podpowiedzi ! Myslalem poczatkowo o BEL-RAY EXP Synthetic Blend 10W40 albo MOTUL 5100 Ester 10W40. Teraz przemyslalem temat i sklonny jestem zastosowac BEL-RAY EXP Synthetic Blend 20W50 lub MOTUL 5100 Ester 15W50. Prosze o porade, olej ma byc zastosowany w DUCATI SS 750 2000r. Pozdrawiam :flesje: Edytowane 28 Stycznia 2007 przez Prezes_Nowak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Najlepiej full syntetyk- o parametrach zalecanych przez fabryke.Ja jezdze na Castrolu full wypas.Zapraszam do Dzialu Ducati- skad jestes?Pozdr. Janek-Klekotek 748 S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_Nowak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Jestem "zupełny świeżak" niem bardzo wiem jak zajrzec do Dzilau Ducatiprosze o instrukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ponad tematami jest dzial Ducati- o Ducatach, i Ducatistach.Spojrz w gore i co wuidzisz- jedyne sluszne Desmo:-)))Pozdr. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi