ukasz Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 i jeszcze jedno czemu w informacji o poscie pokazuje że został napisany o 1:21 (bodajże)skoro u mnie jest po 2?? Bo forum jest ekonomiczne i juz sie przestawiliśmy na nadchodzącą zmianę czasu. Zaczekaj do zimy i bedzie dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Wyatt co miałeś na myśli twierdząc że jestem z Łodzi?? A na motocyklach :D do 50ccm i v-max poniżej 45km/h mozna jezdzic juz na karte rowerową od 13 roku życia' date=' zaś od 18 na dowód osobisty. Tylko jeśli odblokujemy sobie nasz motorek i będzie jechał więcej niż 45km/h to wtedy juz 13 latek z kartą rowerową na nim jezdzic nie może tylko dorosły na dowód osobisty. Dlatego dziwi mnie poco jesce karta motorowerowa?? moze na niej mozna się poruszac namotocyklach do 80ccm??[/quote'] po prostu witam nowego ridera z łodzi , też tu mieszkam wbrew temu co mówi mój opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 a gdzie dokładniej bo ja na radogoszczu a poza tym narazie nie mam jeszcze żadnego motorku. A znasz grupe motocyklową "Group of Franc" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GUFI Opublikowano 31 Lipca 2003 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2003 Kilu- wielkie gratulacje z mojej strony!! :D Życzę CI przyjemnej drogi :) I...pozdrawiam serdecznie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Teraz się upewniłem. Na karte rowerową można jezdzic od 13 roku zycia na motorkach do 50ccm a na motorowerową do 80ccm :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Czyli ze ja moge na moja motorowerowa jezdizc do 80 ccm?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qler Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 A ja moge na karte rowerowa jezdzic na sprzecikach do 50ccm jak mam 16 latek?? Fajnie ze sie teraz dowiaduje :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 No to qrfa - mogłem kupić suzi RG80 zarejestrowaną na motocykl . . . i nie wziąłem z powodu tego, że ma 80ccm wpisane :?Acha gratulacje :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Ja również gratuluje :( PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilu Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Ehh - fuck, fuck, shit!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2003 Czyli ze ja moge na moja motorowerowa jezdizc do 80 ccm?? Witam.Przecież Ci pisałem, że w świetle prawa pojazd silnikowy o pojemności 80 ccm jest MOTOCYKLEM. Na jazde potrzeba nam prawa jazdy kategorii A1.Musisz zarejestrować 80 ccm na motorower. Istnieje taka możliwość. z pozdrowieniami BORSUKLES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 A tak przy okazji jeśli mówimy o karcie i motorowerach to ja czekałem rok z kartą na motorower, aż wreszcie kupiłem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2003 Gratulacje kilu !!!Oby tak dalej (oczywiście w zdobywaniu uprawnień :wink: )Pozdrówki i do zobaczyska na trasie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi