mierzynskim Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 (edytowane) Witam wszystkich! mam pytanie czysto kosmetyczne: w mojej nowej Virażce są wytarte znaczki na obudowach akumulatora i z drugiej strony. Co z tym zrobić? Pomalować? Kupić nowe? Jeśli tak, to gdzie? A jeśli pomalować, to czym? Nie jest to jakiś wielki problem, ale zawsze takie drobiazgi człowieka drażnią, kiedy wszystko inne jest ok. :) Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam. Edytowane 28 Stycznia 2007 przez mierzynskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 cześc poszukaj na motobazarach widziałem takowe ostatnio w łodzi całkiem nowe gość nie chciał nawet dużo , sam mam ten problem bo szukam znaków na bak do vn bo ich nie było wcale a to dlatego że niemiaszek coś kombinował ale do końca nie zdązył hehh zmienił tylne zawieszenie i chyba stracił wizje i maszynka trafiła w moje ręce tera jest zajefajna tylko te znaki :flesje: ale sie znajdzie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja na zbiorniku tez nic juz nie mam po bokach mialem tak powycierany i porysowany ze musialem caly pomalowac teraz tez szukalem znaczkow ale nicinawet nikt na zamowienie sie nie chcial tego podjac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Niedawno był podobny >temat<.W tym tygodniu odbieram graty z malowania, więc moge cyknąć fotki jak wyszły naklejki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Poszukajcie w giełdzie motocyklowej Ryśka Brodziaka z okolic Brzegu - ogłasza się z naklejkami i szparunkami. Do końca nie wiem, czy macie to na myśli, czy może chromowane emblematy? W poprzednim moto (VL800) miałem braki, tzn. pozbawiono mnie emblematów z baku i boczków obudowy aku. Szkoda mi było potężnej kasy za takie duperele w salonie. Zatem udałem się do sklepu z częściami samochodowymi i nastąpiło olśnienie... Na baku pojawiły się chromowane łezki (jakieś 9 zeta) a na boczkach gruba guma z chromowanym napisem "Classic" (po 7zeta na stronę, w salonie 50 za podobne, ale "Suzuki"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 a mozesz dac link do tej gieldy pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi