Ziele90 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Witam! wielokrotnie pisaliscie by wrzucać moto jeżeli planujemy je kupić, chciałem skorzystać z tej okazji bo jutro jade go obejżec i zapewne wziąć wiec moze spojrzycie i powiedzcie co m,yslicie, widze kilka braków ale może jeszcze cos:) moze jakieś słabe pkt modelu itp? jutro rano można usunąć temat!http://www.allegro.pl/item159103365_okazja...ccm_tanio_.htmldzieki i pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 NO fajan honda tylko czemu az 4 tematy zalozyles ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 NO fajan honda tylko czemu az 4 tematy zalozyles ??? Przepraszma Koledzy ale widać mój kompuiter sam ustala sobie ilości i niestety w niewiadomy dla mnei sposób zrobił 4 tematy! Zgłosiłem juz do moderatotra by je usnął także bez nerwów prosze ip przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Rama skorodowana, brak tylnych kierunkowskazów, przednie nie oryginalnie umieszczone, brak jednej śruby w deklu - najprawdopodobniej uszkodzony gwint, pewnie bedziesz miał problem z rejestracją na motorower, skorzystaj z wyszukiwarki na forum, dowiesz się co sprawdzić itd. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Rama skorodowana, brak tylnych kierunkowskazów, przednie nie oryginalnie umieszczone, brak jednej śruby w deklu - najprawdopodobniej uszkodzony gwint, pewnie bedziesz miał problem z rejestracją na motorower, skorzystaj z wyszukiwarki na forum, dowiesz się co sprawdzić itd. Pozdro co do motoroweru to już mam po problemie, ale tego gwintu niezauważyłem ,dzieki :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 bym z Toba pojechal gdbym byl zdrowy mi bym Ci pomogl. Tak jak ci pisalem wytykaj wady:)zobacz jak pali zimna i czy trzyma obroty.Jezdziles moja byla dt wiec mtx bedzie szedl podobniePopros go zeby postawil na czyms centralnym aby kola byly w gorzeposprawdzaj luzy czyli tylnego wachacza i kola przedniego kola i glowki ramyZobacz czy nie cieknie zawieszenie popros zeby zdjol przednie gumy.posprawdzaj czy dziala elektrykaCZy nic nie stuka w silnikuI poros zeby pokazal fakture, rachunek i stary tlok bedziesz wiedzial kiedy byl wymieniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 no i MTX jest moj :) plastiki troche doje***e ale wszystko da sie zrobic, ale za to zawias neicieknie a silnik chodzi jak pszczółka :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi