pikus91 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam mam pytanie gdzie dostane tlok do suzuki ts 125 83rok na 2 szlif poniewaz znajomy potrzebuje sklepmotocyklowy.plkemot.plagmot.strefa.plsklep.larsson.plmartinmotocykle.pl do tych sklepow napisalemjeszcze napisze dowilatudo olka i pomysly mi sie juz skonczyly:] prosze o pomoc pozdrawiam wielie dzieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 witam mam pytanie gdzie dostane tlok do suzuki ts 125 83rok na 2 szlif poniewaz znajomy potrzebuje sklepmotocyklowy.plkemot.plagmot.strefa.plsklep.larsson.plmartinmotocykle.pl do tych sklepow napisalemjeszcze napisze dowilatudo olka i pomysly mi sie juz skonczyly:] prosze o pomoc pozdrawiam wielie dzieki:) u olka albo tam w Bedzinie powinien być napewno moze nie akurat orginalny do ts ale moze podobny a czy nie da sie podpasować od innej 125 musisz podać na jaką średnice i wysokość od osi sworznia do denka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Olek ma chyba najwięcej tłoków ze wszystkich tych sklepów. Tam na pewno będą mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi