Koki_90 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Niestety to nie jest amor od KX jednak jestem pewien na 99% ze i tak amor od KX nie podejdzie.Dales sie poprostu nabrac tak jak enduroguy napisal to zwykla olejowka ale to tez nie jest od SLR :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Koleś mówi ze w kązdej chwili mogę jechać do niego do łodzi i zobaczyć kx z którego amor zostal wyciągnięty:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Koleś mówi ze w kązdej chwili mogę jechać do niego do łodzi i zobaczyć kx z którego amor zostal wyciągnięty:/ No to jedź :notworthy: Może ten KX był na jakimś patencie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 28 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Dzownilem dzisiaj rano, wyzywalem, potem enduroguy zadzwonil i załatwil mi wymiane na prawdziwy od KXa :crossy: (dzieki Kuba) co jak co ostrzegam przed gościem z Łodzi, ten który tak zawsze ma pelno części! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Hehe no to wszystko jasne :) ja kiedys zamawiałem u tego typa przednie zawieszenie do Kawy LTD250 dostalem od 440 i musialem przerabiać półki...... Też ostrzegam !! Pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 to rzuccie jakims linkiem czy jego loginem z allegro żeby następni forumowicze sie nie wkopali w handel z tym typem Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 ja zamawialem uklad dzwigni tylnego zawieszenia u tego zlamas do yz 94' (byla na aukcji jakos 97') i doszly jakies smiecie z yamahy z konca lat 80'. "niestety nie moge zwrocic gotowki bo jestem tylko posrednikiem i wysylam pieniadze wspolnikowi za granice" . za kazdym razem inna bajka!http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M99342 - jedno z ogloszen tego czlowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Koleś mówi, że ma od KX i że moze mi wymienić, warunek: ja mu odsyłam ten a jak dojdzie do niego to on mi wyśle od KX, oczywiscie sciema bo wtedy bym zostal bez żadnego juz amortyzatora, straszy z niego cham i oszust, kto mieszka w lodzi? mam tam jakis jego adres, może by ktoś z was tam zamieszkałych poszedl zobaczyć ten amor? i od razu przyjrzal sie kolesiowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturcr80 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 MAm kumpla w łodzi, pogadam z nim jakby co, to podejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 to artur odezwij sie na gg 1002310 i pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi