Luca Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Czy znacie może jakiś zakład, który jest w stanie dorobić zębatkę wg. moich rysunków z materiału, który zaraz się nie wytrze?Zaznaczam, że w sprzedaży nie znalazłem takiej zębatki (31 zębów na łańcuch o wymiarach ogniwek 16mm od osi do osi).Pozdrawiam i z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dariusz L Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Wygodniej będzie kupić dowolne koło łańcuchowe i nadmiar zębów zeszlifować. :-) Gdyby podpasowałoby Ci, to w Monsterze S4R z tyłu występują 32 zęby , łańcuch 525 , długość ogniwa 15,875mm , szerokość rolki 7,95mm ,W Hondzie CA 125 Rebel jest 31 zębów , łańcuch 520 , długość ogniwa 15,875 mm , szerokość rolki 6,35mm (w/g Larssona 2004) Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Dariusz L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GHOSTRIDER11 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Skontaktuj sie z gosciem z tego forumhttp://www.stuntpoland.net/showthread.php?t=1077moze dorobi ci taka mala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Wielkie dzięki za informacje, jak ktoś coś jeszcze wie to bardzo chętnie przeczytam. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Może prościej byłoby dobrać od innego motocykla. Idź do jakiegoś serwisu i sprawdź w katalogu np Sunstara wg wymiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Może prościej byłoby dobrać od innego motocykla. Idź do jakiegoś serwisu i sprawdź w katalogu np Sunstara wg wymiarów.Właśnie tak szukałem i jak do tej pory nie udało mi się nic podpasować. Oryginał oczywiście kupi, ale policzyłem sobie przełożenia i zębatka na 31zębów była by idealna. Jest szansa, że z Hondy rebel 125 podejdzie ale jak by nie to może jeszcze w jakimś sprzęcie jest montowana podobna zębatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi