Shinigami Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Panowie problem prosty... na części czy w całości czy na szrot ? Jest moto, są papiery, znam wszystkich właścicieli ale....motor to kupa śmierdzącego złomu :/ Rocznik 88, krzywa rama, krzywe lagi, dobite sprzęgło, brak oświetlenia, robi dwa ślady i są pourywane mocowania silnika zamiast których przyspawano ostrza od kosiarki rotacyjnej ( jak kto woli traktorowej ). Teraz nie wiem co mam robić, bo OC moge kupić, może być zarejestrowany ale nie chce płacić za coś czego chyba nie sprzedam, a nie wiem jak działa wyrejestrowanie w tym kraju ? Ponoć na złom i zabierają papiery. Pisze w tym temacie a nie w przepisach ponieważ sądze że tak trudno dostępny moto lepszy od WSK-i szkoda zmarnować złomując go na "HURA !". Jak ktoś jest zainteresowany moge sprzedać bardzo tanio, nie zaley mi na skubaniu forsy z ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) Wystaw go na aukcję "na próbę", lub sprzedaj na części;Złomowanie to ostateczność w sytuacji kiedy "zawadzają ci papiery" (chociaż ja osobiscie nigdy nie zezłomowałem żadnego motocykla - a wręcz przeciwnie :cool: )Napisz ile chcesz za ten motocykl - lub po prostu wstaw go do "forumowej giełdy" - ktoś się napewno znajdzie;;;No - chyba, że masz na tyle dużo samo zaparcia, żeby próbowac go reanimować; Edytowane 25 Stycznia 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shinigami Opublikowano 25 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Wystaw go na aukcję "na próbę", lub sprzedaj na części;Złomowanie to ostateczność w sytuacji kiedy "zawadzają ci papiery" (chociaż ja osobiscie nigdy nie zezłomowałem żadnego motocykla - a wręcz przeciwnie :cool: )Napisz ile chcesz za ten motocykl - lub po prostu wstaw go do "forumowej giełdy" - ktoś się napewno znajdzie;;;No - chyba, że masz na tyle dużo samo zaparcia, żeby próbowac go reanimować; Zaparcia mam dużo ale kasy mało proste i logiczne ;) Części od tego raczej się nie sprzedają bo mało kto tego potrzebuje. Jakiś koles się odezwał w sprawie papierów. Chce za niego 100 czy 200 ( wyżej nie ma głupich :D ) i dodam też stare części bo co ja z nimi zrobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi