bartic Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ale zaliczyłem zdziwo.victory ma bardzo fajne projekty swoich motocykli. bijące HD po całości moim zdaniem, ale to coś przypomina świeżą kupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwo Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 to wyglada jak mega skuter dokładnie identyczne skojarzenie miałem :banghead: Cytuj Cycki - im większe za młodu, tym dłuższe na starość... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marika Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 ochyda :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabsei Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 mnie sie podoba tyl wersji street, lubie takie wbudowane kufry :P tyl taki jak owadzi odwlok :P ale przod za bardzo kredensowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlamichala Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 http://www.polarisindustries.com/en-US/Victory/ Strona internetowa producenta. Motocykle produkują od 1998. Ale w biznesie istnieją dłużej. Mają nawet w Polsce przedstawiciela - firmę Polonia Cup z Tarnowskich Gór. To ta sama, która sprzedaje Hyosungi. Przeglądałem galerię motocykli Victory - od razu widać ich amerykański charakter :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi