Priest666 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 Można go jeszcze uszkodzić często paląc gumę, ale to nie są normalne warunki eksploatacji. Raczej nie chodziło mi o normalną jazdę ze zmianą biegów jak w instrukcji nakazano... ale taką, którą preferują czasem lapsy chcący zaszpanować przed panienkami. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 dokladnie takja jak wybieralem moto to wszystki z paskami i lancuchami odrazu na wejscie odpadlypotem biorac pod uwage wtrysk paliwa chlodzenie ciecza itd zostal tylko jeden vn 1600 i nie zaluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 i jeszcze moze powinno sie wozic zapasowy wal kardana na plecach :bigrazz:Eeeeeeeee lepiej cały motocykl :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ja sugerowałem się wyglądem i podoba się mi to wielkie koło od paska na tylnym kole.Napewno nie kupiłbym go gdyby miał łańcuch. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi