Camaross Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Witam Mój temat dotyczy ostatnio przerabianych motocykli na .... hmmm trudno to nazwać może wy wymyślicie jakieś nazwy ..... Motocykle wyglądają jak by byly w swoim żywiole ...... a tak w ogóle slyszalem że można zamówić do qadów Kawasaki taki zestaw ... ale do KTM .. wie kto z kąd to wsiąść ??? :icon_razz: http://videos.streetfire.net/search/KTM/1/...0d05cb68ad1.htm :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Bylo o tym juz kiedys na 4um :icon_razz: Ktos nawet podal cene ale byla ona naprawde kosmiczna rzedu 3 k $ jak sie nie myle :biggrin: POZDRO Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaju3 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A jak to hamuje?? Zarąbista zabawa musi byc. Ciekawe ile to kosztuje... moze zadwon do przedstawiciela ktm w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik8888 Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 ja widziałem za 1500$ a do quadów to drogie to jest bo na 4 kółka i chyba około 3000$ kosi :/ moim zdaniem jazda na kolcach jest lepsza tylko w głęboki śnieg sie nie wbije.... ale od czego są skutery śnieżne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 A jak to hamuje??Pewnie silnikiem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi