wi(L)ku Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 No i stało się. Kupiłem nowiutkie buciki Alpinestara Tech 8. Pierwszy test przewidziany na niedziele :icon_razz: Ale jak sobie chodziłem po domu to nie tak źle :clap: Foteczka :icon_mrgreen: troche nie ten teges bo robiona telefonem. http://img132.imageshack.us/my.php?image=dsc00045wo6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Czekam na test :icon_mrgreen: mysle nad takimi w wersji KTM do moto zeby pasowaly :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HondaCR Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Bucki fajne ale ja osobiście wybrał bym OXTAR'Y .... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 No buciki przeszły pierwszy test. Co moge powiedziec, są bardzo wygodne jeździ się komfortowo w nich. Tylko musze się przyzwyczaic, bo ciężko mi było trochę zmieniac biegi. Ale mam nadzieje że z czasem się przyzwyczaje i wszystko będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 jakto ciężko ci się zmienia biegi? może przesuń sobie na inny fryz dzwignie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Cieżko mi się przyzwyczaic. Bo trzeba operowac praktycznie całą nogą, a nie samą stopą. Kwestia przyzwyczajenia, myśle że pośmigam jeszcze troche i będzie wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIGGI Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 jakto ciężko ci się zmienia biegi? może przesuń sobie na inny fryz dzwignie. :evil: ;) :lalag: Ja miałem tak samo: żeby włożyć but pod dźwigienkę musiałem jajka do baku przyłożyć bo but był za sztywny, żeby zginać kostkę. Podniosłem dźwigienkę o jeden ząbek i jest git chociaż nie to samo co butach wojskowych. Przekonałem się też, że ten but musi być taki sztywny.... :biggrin: Cytuj Destruction of the empty spaces is my one and only crime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 :P :D :clap: Ja miałem tak samo: żeby włożyć but pod dźwigienkę musiałem jajka do baku przyłożyć bo but był za sztywny, żeby zginać kostkę. Podniosłem dźwigienkę o jeden ząbek i jest git chociaż nie to samo co butach wojskowych. Przekonałem się też, że ten but musi być taki sztywny.... :)dokladnie, tez zanim kupilem prawidlowe buty latalem w wojskowych, 1 jazda, o matko, tragedia z zalamka, przelozenie dzwigni, zdecydowana poprawa, ale przyzwyczaic tez trzeba sie bylo :crossy:, teraz to juz jest tak naturalne jak bym od poczatku tylko w takim obuwiu jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A slyszal ktos jakies opinie o Buty Enduro O'neal Clutch 2008 ? Dobra cenka ok 600zl, ktos chwalil elementy - jeszcze tansze. Ktos ma doswiadczenia z ta firma? Ogolnie wiem ze wszystko inne robi super jakosci - ubrania. Jak z butami? Ogladalem Sidi w sklepiej wygladaja solidnie, z gumowym zabezpieczeniem zamka do polowy buta. Ceny 1300-1500zl nie pamietam nazwy - 2 modele.. Niezla cenka czy te papcie serio sa tego warte? sprzedawca odciagal mnie od Tech8 KTM ver, ktore maja w ofercie na zamowienie tez, twierdzac ze sidi sa mega pro ;) Oxtarow troche jest na allegro :) ale to firma anonimowa dla mnie. Buty brac rozmiar wieksze niz rozmiar stopy? (mierzony cm) jak normalne buty czy jeszcze wieksze np o 2 nr - ze wzgledu na grubsze skarpety uzywane w enduro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jesli stac cie na Sidi to kupuj- naprawde swietne buty.Najwyzsza polka .Natomiast co do butow do 600zl to Wedlug mnie nie ma lepszych od gearne- uwazam tak nie tylko dlatego ze sam je posiadam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Jesli stac cie na Sidi to kupuj- naprawde swietne buty.Najwyzsza polka .Natomiast co do butow do 600zl to Wedlug mnie nie ma lepszych od gearne- uwazam tak nie tylko dlatego ze sam je posiadam. Stac ale nie lubie wywalac kasy bez sensu.. wiesz musi byc zachowany sensowny wspolczynnik cena jakosc, jesli cena jest wyzsza o 50% a jakosc np o 15%.. to wiesz .. ;D Ktos tu pisal ze Oneale mu nie ciekly np.. to wazny czynnik Czekam na moto bazar w Poznaniu i sie rzuce w wir butow i ubranek hehe Czekam na inne opinie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wi(L)ku Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A kiedy ma byc ten bazarek w Poznaniu i czy coś taniej tam można wyrwac. A co do jazdy w butach juz miałem drugą w nowych bucikach i powoli sie przyzwyczajam. Koledzy co śmigają też mi wspominali, że to kwestja przyzwyczajenia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 :biggrin: :lalag: :lalag: Ja miałem tak samo: żeby włożyć but pod dźwigienkę musiałem jajka do baku przyłożyć bo but był za sztywny, żeby zginać kostkę. Podniosłem dźwigienkę o jeden ząbek i jest git chociaż nie to samo co butach wojskowych. Przekonałem się też, że ten but musi być taki sztywny.... :flesje:dokladnie, tez zanim kupilem prawidlowe buty latalem w wojskowych, 1 jazda, o matko, tragedia z zalamka, przelozenie dzwigni, zdecydowana poprawa, ale przyzwyczaic tez trzeba sie bylo :), teraz to juz jest tak naturalne jak bym od poczatku tylko w takim obuwiu jezdzil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede74 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Co o Butach firmy W2 przykład : http://moto.allegro.pl/item335335990_buty_...2_f_v_lodz.htmlJeżdżę w tych butach od około roku i jestem bardzo zadowolony. Przez pierwsze pół roku praktycznie wcale nie przemakały (nie licząc przelania górą). Obecnie po kilku minutach stania w wodzie zaczynam czuć wilgoć. Dodam, że jeżdżę quadem przeprawowym i w wodzie jestem często :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Bylem na bazarku nic specjalnego z tego co chcialem nie widzialem, Oneale zmierzylem clutche niby ok ale jakies takie hmm boje sie ze ten plastik pekac bedzie.. jak w butach do rolek hehe. Dziwnie sie gna. Tech10 i Scott Genius nie widzialem :crossy: ponoc Geniusy nie przeciekaja.. ale nie wiem czy to sprawdzona opinia , w koncu buty MX nie sa do nurkowania. Mozna je juz wyrwac za ok 1500zl ze stanow sciagane co przy cenach Sidi powoduje ze czlowiek sie zastanawia. Ktos jezdzil slyszal cos o butach Fox F3? mam okazje tanio kupic 600zyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi