Carioka Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 DZiekuje ,dziekuje ,dziekuje.... :icon_twisted: Bardzo mi milotak dzisiaj znow jestem o rok starsza :icon_twisted: !!!!Ode mnie równiez nalepsze życzenia. Tysięcy kilometrów na nowym sprzęcie!!!! Uściski w Szczecinie. A co z tą licencją???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madzik Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Licencja spawacza........ :icon_mrgreen: ,czyli jak sie strujesz na imprezce,i dasz tego pokaz :) ,wtedy masz gwarantowana licencje :icon_twisted: ,ja juz wyrobilam .....na sylwestra :) :icon_twisted: Dziekuje jeszcze raz za Zyczonka ,a Tobie Ciotka Monika tez nie popuscimy w sobote :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 Licencja spawacza........ :) ,czyli jak sie strujesz na imprezce,i dasz tego pokaz :) ,wtedy masz gwarantowana licencje :icon_twisted: ,ja juz wyrobilam .....na sylwestra :flesje: :icon_twisted: Dziekuje jeszcze raz za Zyczonka ,a Tobie Ciotka Monika tez nie popuscimy w sobote :) Za stara jestem na spawanie.... miarka dziala :) wiem kiedy przestac :icon_mrgreen: ...dobra, koniec tego spamu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 A czy można dostać licencje na KACA GIGANT? Jak robie K2 to płacze z bólu tak głowa boli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romans Opublikowano 24 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2007 dziewczęta, k2c trzeba przed a nie po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 dziewczęta, k2c trzeba przed a nie po... 2KC lyka sie przed, w trakcie i po... wtedy jest szansa na w miare poranny spokoj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 dziewczęta, k2c trzeba przed a nie po... Owszem można je zapodać ale w moim przypadku powodują całkowita blokadę nie łapania fazy :banghead:P.S. Dziękuję za radę "wujo dobra rada" :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Cześć Dziewczęta :icon_razz: Ja oczywiście też sie pisze na impreze w Śledziowie :clap: , kurcze tylko jeszcze nie jestem pewna terminu 3 marca. Monia, Madzik, Celyna moja gratulacje - super!!!!!! Madzik wszystkiego najlepszego, sto lat na motocyklu :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 26 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No już myślałam, że o nas zapomniałaś :banghead: Zaklepuj 3 marca i bawimy się do rana :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No już myślałam, że o nas zapomniałaś :icon_exclaim: Zaklepuj 3 marca i bawimy się do rana :crossy: No co ty, o Was nie mozna zapomnieć, ale przez ostatnie problemy na forum nie zwrociłam uwagi ze tutaj już o spotkaniu piszecie.Oczywiście 3 marca rezerwuje, dałam też znać mojej siostrze, zeby nie planowała niczego innego na ten weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 No co ty, o Was nie mozna zapomnieć, ale przez ostatnie problemy na forum nie zwrociłam uwagi ze tutaj już o spotkaniu piszecie.Oczywiście 3 marca rezerwuje, dałam też znać mojej siostrze, zeby nie planowała niczego innego na ten weekend.Ojejku lafiryndy !!! - jak sie cieszę, że was znowu zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pina Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Ojejku lafiryndy !!! - jak sie cieszę, że was znowu zobaczymy :( mordka mi sie sama smieje na sama mysl.zrobie wszystko zeby przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 (edytowane) Ojejku lafiryndy !!! - jak sie cieszę, że was znowu zobaczymy Dzieki Carioka, bo zdazylam zapomniec, ktore to lafiryndy, a ktore lampucery.... Teraz bede kojarzyc, ze lamPUCERY to te co sie z dupskiem na plecaka PUCUJA :notworthy: :P Tez sie ciesze na to spotkanko ;) A co ze spankiem? Elkasen?? :icon_eek: :clap:Czy jest inna opcja? ;) Edytowane 27 Stycznia 2007 przez Monia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 O spaniu już rozmawiałyśmy na ostatnim naszym spotkaniu i raczej nie oddamy was do hoteliku-tylko w naszych domkach coś sie pokombinuje-będzie ciekawiej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakuba1 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 O spaniu już rozmawiałyśmy na ostatnim naszym spotkaniu i raczej nie oddamy was do hoteliku-tylko w naszych domkach coś sie pokombinuje-będzie ciekawiej:) Podpisuje sie rekami i nogami - 1000 % ciekawiej :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi