ViragoYama Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Witam fachowców, Jeszcze nigdy nie wymieniałem oleju w virago i nie wiem jak do tego się zabrać. Dzisiaj zerknąłęm pod pokaład i zwątpiłem. Za moich czasów była jedna, wyraźnie zaolejona śrubka, którą się odkręcało przy wymianie oleju. Tu brak śladów oleju i jest problem. Jest coś podejrzanego po prawej stronie ale wygląda na osłonę spustu oleju bo ma jakby zaślepkę mocowaną na dwie śrubki pod którą może coś jest ??? a po prawej jedna śruba poziomo na prawą sronę z gwintem i kurcze nie wiem, którą ruszyć. Chcilabym sam troche pokombinowac przy virago i szukam porady. PozdrawiamPiotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 20 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 śruba spustowa oleju jest po lewej stronie motocyklana dole, pod okienkiem oleju i jest wkręcona poziomo to co opisujesz z prawej strony to jest czujnik poziomu olejujak go wykręcisz to też sie olej wyleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 20 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2007 śruba spustowa oleju jest po lewej stronie motocyklana dole, pod okienkiem oleju i jest wkręcona poziomo to co opisujesz z prawej strony to jest czujnik poziomu olejujak go wykręcisz to też sie olej wyleje Wielkie dzięki za radę. Idę do garażu :-) Pozdrawiam,VY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzynskim Opublikowano 23 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2007 Proponuję serwisówkę po Polsku (tzn. Podręcznik Yamaha Virago 750). Niewiele tam jest, ale zawsze może się przydać. Podrawiam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi