LENAR Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 (edytowane) szkoda ze kolejnego masterbikea wygrała kawa. Honda Myciora na 5 miejscu i czasy mocno słabsze, brawo ale to Honda, najszybszy motocykl :biggrin: wsród bocianów hehe. czytałem relację z masterbike'a i z tego co pamietam to te "czasy mocno słabsze" to srednia różnica czasów okrążenia w okolicach 1sek. (na niekorzyśc hondy) tylko prosze powiedz mi jak ta jedna sekunda z warunków torowych przełoży sie na jazde po mieście lub nawet poza miastem? ja widze to tak ze koleś jadacy rano po bułki swoim zx10 bedzie pod sklepem o jedną sekundę wcześniej niz koles na cbr1000, wow jedna sekunda, niesamowite :biggrin: :) poza tym wszedzie sie krzyczy ze zx10 przyspiesza o niebo lepiej niz cbr1000 ale moim zdaniem to tylko "złudzenie optyczne" :biggrin: bo gdyby naprawde tak bylo to na masterbike'u honda by zostawała nie na 1sek. ale pewnie na 5-10sek. jasne, to ze honda zajeła ostatnie miejsce z czegos wynika ale prawda jest taka ze nowe tysiące sa juz na tyle kozackie ze trzeba wybierac poprostu to co sie bardziej podoba :) mi akurat najbardziej podoba sie 1000rr :icon_biggrin: pozdrawiam serdecznie Edytowane 25 Stycznia 2007 przez LENAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Jak potrzebujesz motocykl na ulicę, a nie na tor, to Honda będzie najlepszym rozwiązaniem. Masterbike, masterbikiem, ale nam chodzi o codzienne użytkowanie motocykla. No, chyba że chcesz dawać ostro na gumę - to z tej 4-ki akurat honda ma najbardziej liniowy przebieg mocy, co powoduje, że nie idzie tak chętnie jak pozostali. Ale za to nie sprawia żadnych niespodzianek przy zeroj-edynkowym traktowaniu manetki :) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 jak kupisz Gixera bedziesz mogl wystartowac w GSXR Cup :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Panowie nawet Harley i to niekoniecznie V-rod idzie na kolo. rzecz w tym kto go prowadzi. Tak a'propo a wiecie jakiego motocykla do swoich stuntow urzywa Chrystiam Pfeifer ? BMW F 800 S - dwa cylindry i 85 kucy. Smieszne nie. pozdrawiam :cool: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 jak kupisz Gixera bedziesz mogl wystartowac w GSXR Cup ;) Dobre - O no to teraz to nawet mnie przekonaleś heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 czytałem relację z masterbike'a i z tego co pamietam to te "czasy mocno słabsze" to srednia różnica czasów okrążenia w okolicach 1sek. (na niekorzyśc hondy) tylko prosze powiedz mi jak ta jedna sekunda z warunków torowych przełoży sie na jazde po mieście lub nawet poza miastem? ja widze to tak ze koleś jadacy rano po bułki swoim zx10 bedzie pod sklepem o jedną sekundę wcześniej niz koles na cbr1000, wow jedna sekunda, niesamowite :wink: ;) poza tym wszedzie sie krzyczy ze zx10 przyspiesza o niebo lepiej niz cbr1000 ale moim zdaniem to tylko "złudzenie optyczne" :cool: bo gdyby naprawde tak bylo to na masterbike'u honda by zostawała nie na 1sek. ale pewnie na 5-10sek. jasne, to ze honda zajeła ostatnie miejsce z czegos wynika ale prawda jest taka ze nowe tysiące sa juz na tyle kozackie ze trzeba wybierac poprostu to co sie bardziej podoba :bigrazz: mi akurat najbardziej podoba sie 1000rr :lalag: pozdrawiam serdecznieosiagi osiagami, ale honda mimo tego ze silnikowo najslabsza to tez jest najdrozsza - mowie o nowkach w porownaniu do kawy nawet 10 koła, a to juz cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Dobre - O no to teraz to nawet mnie przekonaleś heh :banghead: mnie to wlasnie przekonalo, wszystkie tu wymienione motocykle sa porownywalne i szukalem czegos wiecej... znalazlem Gixera w pakiecie 4B :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi