pozdro600 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 <http://moto.allegro.pl/item159208301_felga_gsxr_600_750_gsx_r_600_750_2005_rok.html>siemano!szukam sobie dodatkowego kompletu kol na wyscigi i znalazlem takie cudo na allegro. zastanawiam sie czy da sie to dobrze naprawic zeby nie bylo lipy pozniej??i ile to moze kosztowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 jak dasz do typa co sie tym zajmuje profesjonalnie to bedzie okej , ale wiesz nowa to ona nie bedzie.Na pewno nie bedziesz odczuwał róznicy miedzy nową a ta naprawioną. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Gieniek, Zawieź do Andrzeja z "Tomi" i oni to naprawią. Jak coś to powołaj się na mnie ;) Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 19 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 Gieniek, Zawieź do Andrzeja z "Tomi" i oni to naprawią. Jak coś to powołaj się na mnie ;)hehe dobra.jak tam zyjesz? bedziesz cos smigac w gixercupie? mam pytanko jeszcze: jak jest na MMP w wymiana opon? tez jest taka lipa jak na grandysach ze czekasz niewiadomo ile jak chcesz przelozyc kapcie czy lepiej sie sprezaja troche? wlasnie z tego powodu zastanawiamy sie z Lobosem czy sobie nie kupic po komplecie dodatkowych kol, zeby nie zostac przed ewentualnym wyscigiem na starych gumach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 Gieniek, Zawieź do Andrzeja z "Tomi" i oni to naprawią. Jak coś to powołaj się na mnie ;) ile coś takiego kosztuje. Wyprostowanei takiej fegi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 dowiadywalem sie, podobno cos w granicach 80-150pln. Maniek!!!odezwij sie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 dowiadywalem sie, podobno cos w granicach 80-150pln. Maniek!!!odezwij sie w temacie ale to jest razem z pomalowniem jak np felga jest czarna?? Ja swgo czasu szukałem lokalnie kogoś i mnie zbili z nóg kwota 250 - 300 zł - robój w biały dzień. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 ma tam na malowaniu nie zalezy. potrzebuje koło zeby miec w razie czego mozliwość szybkiego przerzucenia dla zmiany opon. ale 300 stowy to przegiecie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) wiesz ten typ to motopolista w tym fachu wiec sie ceni. pzdr Edytowane 21 Stycznia 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi