magneto Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 tylko przed tym 43k musialo byc pare remontow:D sorry, ale niech mi ktos pokaze nske dobrze dojezdzana z przebiegiem 20tysiecy i plombami na silniku:P a co do tych 130 to zerknijcie tez co motor ma za soba. jezeli to prawda to 130 moze byc calkiem realnym wynikiem:) pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 (edytowane) Ja bym brał ns1 bo: 1. To Honda a jak wiadomo Honda to Honda2. Ma bardzo dobry silnik jest mocny ale troche mało elastyczny ale to da sie poprawic3. Jest szybka jak na 80ccm4. Ma bardzo dobrą oslone przed wiatrem i duzą prędkość przelotowa co gwarantuje nam to że będziemy mogli podrozowac szybko i w komfortowych warunkach5. Jest jednym z najładniejszych "motorowerów"6. Jest bardzo wygodna i po dłuzszej podrozy nie odczowany bolu tylka ani plecow7. Jeśli dba sie o nia jest praktycznie bez awaryjnaJedyne minusy to: spore spalanie po mieście na trasie spada do 4l i brak rozrusznika.Jak dla mnie ns1 to najlepszy wybor bo pozostale wymienione motocykle maja wiecej wad a to glównie przez włoski silnik. Edytowane 26 Stycznia 2007 przez Damiano_2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 tylko przed tym 43k musialo byc pare remontow:D sorry, ale niech mi ktos pokaze nske dobrze dojezdzana z przebiegiem 20tysiecy i plombami na silniku:Pnie no jakis remont napewno miala, ale mi sie zdaje ze gdzies kolo 20tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 26 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2007 Ja bym brał ns1 bo: 1. To Honda a jak wiadomo Honda to Honda2. Ma bardzo dobry silnik jest mocny ale troche mało elastyczny ale to da sie poprawic3. Jest szybka jak na 80ccm4. Ma bardzo dobrą oslone przed wiatrem i duzą prędkość przelotowa co gwarantuje nam to że będziemy mogli podrozowac szybko i w komfortowych warunkach5. Jest jednym z najładniejszych "motorowerów"6. Jest bardzo wygodna i po dłuzszej podrozy nie odczowany bolu tylka ani plecow7. Jeśli dba sie o nia jest praktycznie bez awaryjnaJedyne minusy to: spore spalanie po mieście na trasie spada do 4l i brak rozrusznika.Jak dla mnie ns1 to najlepszy wybor bo pozostale wymienione motocykle maja wiecej wad a to glównie przez włoski silnik. 1) True, True... Honda to Honda:D2) z elastycznoscia nie jest tak zle, w porownaniu do tzr 50 to daj spokoj. ale wiadomo- to tylko 80ccm3) ona nie jest szybka- jest najszybsza:D4) trzeba sie naprawde na baku polozyc zeby ta oslona byla w pelni5) wyglad to kwestia gustu6) jednorazowo przejechalem nska 400km i jeszcze zyje:D7) jak kazda Honda:P spalabnie jest wynikiem mocy, cos w koncu za cos. do braku rozrusznika idzie sie przyzwyczaic.najpowazniejszym minusem jak dla mnie jest jednak to, ze w miescie nie podjedziecie nia pod zaden kraweznik bez szorowania owiewka....:/ pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 3) ona nie jest szybka- jest najszybsza:D Nie to mój MBX jest najszybszy... :wink: :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Nie to mój MBX jest najszybszy... ;) :biggrin: :flesje: OooO jak się chwali kozak :D magneto tez widze pochwala NS-1 i ma racje,a do MBX'a nic nie ma wiesz żeby nie było później :D :P Pozdro wariaty xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buberczasty Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Nigdy rs albo kup ale czesci sa drogie jak h*j a wiadomo ze jak sie kupi uzywke to wartobyloby sobie wszystko pod siebie podszykowac a to nie kosztuje 20zl sam wiem bo 2 tyg. temu kupilem ns1. Polecam bardzo tzr ns1 rg lub mbxa. Jednak jak masz 4tysie to masz smialo w ladnym stanie tzr lub ns1 naprawde kup a nie powinienes byc zawiedziony! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Postaw sobei pare pytańCzy ma byc szybkiGdzie będziesz nim jeżdził niechodzi o to czyw teren czy na droge bo to sie smao przez sie rozumie ze na droge ale czy chcesz nim jeżdzić w dalekie trasy czy tylko tak do kumpla i po bułki do sklepu....Ile masz kasy an ewentualne naprawy i utrzymanie moto..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayfox Opublikowano 31 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Postaw sobei pare pytańCzy ma byc szybkiGdzie będziesz nim jeżdził niechodzi o to czyw teren czy na droge bo to sie smao przez sie rozumie ze na droge ale czy chcesz nim jeżdzić w dalekie trasy czy tylko tak do kumpla i po bułki do sklepu....Ile masz kasy an ewentualne naprawy i utrzymanie moto..... Czytaj uważnie co napisałem w pierwszym poście. Napisałem ile mam kasy i do czego mi potrzebna...to się nazywa czytanie ze zrozumieniem :) O ile się nie mylę;) Wybór już padł na NS-1, teraz tylko muszę sprzedać mojego rumaka i zbroje i rozejrzeć się za jakąś NS-1. A co do kasy na utrzymanie to nie sądzę aby koszta były wyższe niż utrzymanie mojej CR/CZ, także na pewno się wyrobię, a z tego co się dowidziałem to jedynie klocki ewentualnie napęd i jakieś drobne pierdołki. A że nie będę jej używał do bicia rekordów prędkości tylko do turystyki (100-200km), dojazdu do szkoły. Dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 1 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2007 Pierwszego posta rzeczywiście nieprzeczytałem sory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi