bambucia14 Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 Qrde wlasnie niech ktos cos napisze co z ta strona;/ nic od dawna sie nie dzieje nawet nie ma zdjec z ostatniego pikniku... szkoda bo fajna staronka byla i tor ogolnie spoko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 strony nie będzie. Tor Raciechowice zmienił administratora. Chyba ze ktoś kto aktualnie bedzie zajmował sie terenem poprowadzi dalej tą stronę. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaruso13 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 strony nie będzie. Tor Raciechowice zmienił administratora. Chyba ze ktoś kto aktualnie bedzie zajmował sie terenem poprowadzi dalej tą stronę. Ma ktoś namiary na nowego administratora?Tak na wypadek gdyby ktoś chciał polatać po torze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Ma ktoś namiary na nowego administratora?Tak na wypadek gdyby ktoś chciał polatać po torze....od zawsze wyglądało to tak ze jechało sie tam i sie jezdziło. Po jakimś czasie przychodził taki gość i zbierał kase :notworthy: albo i zdarzało sie ze nie przychodził :flesje: myślę ze to sie nie zmieniło. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroman147 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Wie ktoś czy w tym roku będą odbywały sie w Raciechowicach jakieś zawody:icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bambucia14 Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Witam. Wie ktos moze panowie co bedzie z torem w raciechowiacach?? Ostatnio tor jest zaniedbany nie ma juz strony www i nie wiem co dalej bedzie;/ A tak przy okazji jak ktos sie bedie tam wybieral polatac prosze niech da znac ja sie chetnie przylacze do zabawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 zaraz zaraz .. ja mieszkam niedaleko Raciechowic :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 A ja tor widze z okna :icon_mrgreen: ktoś tam smiga czasami bo słysze i widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeks Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 ja tez ten tor widze z okna i czasami na nim nawet śmigam jak mi kolega moto pożyczy bo mój sie kupuje dopiero xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi