BaNaN Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 witam !! od dwoch lat jezdze na enduro w pazdzierniku 1 raz wystapilem w zawodach i bardzo mi sie podobalo dlatego w tym roku chcialbym byc na paru imprezach . moglibyscie polecic mi jakies zawody najlepiej jak najblizej woj.pomorskiego ale ostatecznie moze tez byc poludnie polski. Pozdrawiam i z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theNaturat Opublikowano 19 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2007 http://www.pzm.pl/sporty.asp?ID2=menu_endu...lendarz&idkal=7 wybierz sobie ;] ja polecam Ostrode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNaN Opublikowano 21 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 a Takie bardziej amatorskie ;D zeby mozna bylo startowac bez licencji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konikkonik Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 a Takie bardziej amatorskie ;D zeby mozna bylo startowac bez licencji . Odwiedzaj strone www.enduro.pl, tam w sezonie sa ogloszenia o imprezach pucharu PZM i amatorskich. Pozdrawiam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skubi Opublikowano 21 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2007 (edytowane) Ja też bym se pyknął w takich amatorskich. Mam 20-letnią ciężkawą 600-tę, mogę przyjechac ostatni, ale co tam! Grunt to dobra zabawa :D Tylko żeby dookoła nie startowały same wyczyny, ale trochę bardziej cywilne jednostki. To by było fajno. Edytowane 21 Stycznia 2007 przez Skubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 29 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 ja tez bym sobie cos amatorsko pojezdził tylko gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi